[賽後報告] AV混血兒Aga,新鮮窄濕鮑魚,搞到我腳一軟,頭腦一熱,那能不俘虜我的心

名稱: Aga
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A55467-荃灣-樓上骨-Aga.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

忍唔住預約AV混血兒Aga,準時去到佢溫柔鄉,服務超值又夠享受,全套做埋爽到無倫。
樣貌美艷,皮膚又白又滑,身材高挑性感,有波有羅,前凸後翹,真係好鬼性感,細佬都精神曬,入到大家歡聲笑語互相吹水,囡囡真係好吹得水,
我地有共同語言,佢熱情招呼,態度和藹可親,大家攬攬錫錫,
爽到佢暈妥妥咁主動幫我寬衣解帶,
叫埋我一齊沖涼,侍浴好得,洗前洗後,鴛鴦浴好鬼正,對細佬更加體貼搓洗到愛不釋手,
轉換場地到床上慢慢嘆世界,先黎按摩,手勢都幾專業,做到力夠穴位準,按得好好,俾足心機幫我從頭推按落到腳,真係好舒服,慢條斯理,讓我享受到十足。推完油無曬疲勞,成個人都精神曬,好暢快過癮,轉身揸下啜下對波,
爽到佢不停用舌尖撩撥我全身敏感點,個樣好鬼夠姣,由上至下瘋狂奶錫,真係好舒服,奶袋啜蛋,帶袋橫瀨直吹,吹奏出悅耳交響樂,有眼神,有深喉,爽到暈,真係好得嘅吹功。
少D定力都會出事,吹到咁上下叫停埋牙,女上好正瘋狂上下un,肉緊又夠投入,騎術一流,鮑魚又窄又濕,淫蕩嘅叫聲令我無比興奮,佢配合得好夠默契,
經過一番激情攻守,最後抱住佢掛鼓,啜住波波插到腳一軟,頭腦一熱,
全部精華素都俾佢隻鮑魚啜曬,正到不得了~~
好正喎.去馬
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 animalss #1 的帖子

多謝師兄分享

Lovely body figure

回復 animalss #1 的帖子

多謝師兄分享

漂亮宝贝好选择