[泰國] 新登場5"6性感女神 Kitman 35C天然大波 浴缸浴 舌吻800 絕不調包

名稱: TR Kitman
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A55495-尖沙咀-美少女-TRKitman.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Kitman

Kitman真人真係幾fit,樣靚身材正,入房後,吹吹水,抽抽水,囡囡5'6高,長腿非常吸引,身才有線條,35C大波波,好正!更衣後一齊洗白白,浸响浴缸沖,用沐浴露仔細沖洗一番,洗得幾乾淨,波推,水簫,乜都做齊,搞到我鬼死咁硬,由沖涼開始已經覺得今次冇跌到錢

之後上床BB油按摩,好relax,我倆互摷一輪,摷完我再大字型 "攤" 係床上,我只負責玩波,女女施展混身解數,波推漫遊全身,條脷係我身上周圍游走,奶lin頭,服務係自動波,上到下,一路用手掃一路錫我身,佢用條脷環保吹,一輪深喉,好快就爽到硬到不能再硬,熱完身上套正場

先女上,女女騎功好,好落力咁前後騎,騎騎下,我坐起身同佢互磨,我又奶佢lin頭,再大車互換口水,黎返招男上,佢用對淫眼望住同我眼神交流,好入戲,脷叠脷大車,正呀!又攬住來砌,配合度愈來愈好,好鬼舒服,最後推車狂推派彩完場,爽呀!!推到囡囡好似有高潮,事後一齊沖涼,細心侍候幫我清潔,俾埋家用就走啦。

Kitman堅靚女,又高挑,又大波,真人仲要靚過ad相,招呼有heart又落力,脷叠脷大車,800物超所值,今期必然係首選
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
多謝分享
多謝分享絲襪好正
美丽动人好选择
多謝師兄分享
高佻堅靚女
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Actually she is quite bueaty. Ball not big but soft.
very good fucking doll

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:03