[唱K-GF] 油麻地的一晚

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日尊登去油麻地玩一晚,三点幾出到去,到十一点幾,玩咗4間埸。
1) 偉華大厦,边間唔好講,坐咗兩件,第一件北北仲係大年纪,仲要半粒鐘先問枱,服務差,第二件後生啲,樣麻麻,不过幾進取。坐咗個半鐘,七佰有找。
2) 我唔聽師兄講,去咗黄弓,入到去伸手不見五指,嗰亞叔行得又快,幾乎卜死。
坐低個亞叔話第一次呀,我答係。佢同我講當魚旦檔,要求唔好咁高,之後带第一個40+,我唔啱,第二個30+,樣差,飛,第三個30 尾,大波,皮膚白,唉算啦,坐一陣走啦,佢一話ok即時除上衣,係咁咀你,我左閃右避都避唔到,比佢咀咗幾嘢,之後拉高條裙除底,踎地同我吹,吹咗成十幾分鐘都唔出,半軟,我話不如除套吹,佢好開心咁講好呀。(後來先知環保加一佰),之後硬咗佢想坐上來,我喝住佢,吹出得嘞,之後唔知吹咗幾耐,眼適應咗,見四圍啲囡都光脱脱,有啲係你旁边行來行去,伸手可及。淫樂四起。但都出唔到,仲有小小時間夠一粒鐘,叫停條囡,着衫出廳睇,同带位倾偈,佢原來係啲師兄講咖哩哥,倾咗一陣,全埸無一條女under 30,佢指比我睇一個最年青,都三十头,樣唔得。
二十幾年前我上魚蛋檔玩,到而家上黄弓,係同一啲女,10幾+20幾=4o幾,死未,但係唔計女錢,鐘錢係加得好小,二十幾年前二佰大鐘,而家二佰五,驚奇呢,仲係同一班女,開心呢?😁
未完待續。

喺街度行咗一陣,都唔知去边間好,唯有上翻海上,個媽咪都唔認得我,又扮介枱,係(打比)媽招呼,今次又介绍收费得幾好,話頭鐘贵啲,因為收人头入場,约4百多啲,之後平啲,我哦!咁佢带女入來,條女似學生妹,最多廿二,肥肥地,陀地,我無打錯字係陀地,不過樣普通,係街你唔會回頭望。不過十八無醜婦,都ok嘅,開頭倾偈玩失鐘,十分鐘都無問枱,我又停咗玩,條女問我係咪唔啱,我話鐘意熱情啲,條女即刻話人地做得我都得,之後仲比我檢查話佢雖然肥肥地,但都有波,我話我一飲酒隻手唔受控制。囡囡話,我返得尼份工就预咗。之後打比媽問枱,人地都咁講咪留低,之後飲酒猜枚,温馨,除咗就地正法就乜都做齊,坐咗兩個鐘多啲,埋单九百。唔知边個師兄講过陀地係唔會問攞貼士,果然無錯。
今次係近來較滿意一次,最爽你你摷緊條女時,佢仲揸住你兄弟搓吓搓吓,一啲都唔似新手,不过佢話返咗4日工。
成日揸咗成十個波都出唔到火,唯有上金x元,不過今次比較失望,稍後告之。

補充內容 (2017-6-23 18:38):
睇完記得加分。
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching, 去左皇宫後既感覺如何?

Ching 坐左邊幾個女女?

jims777 發表於 2017-6-23 10:32
可能會再去,不過要克服一些心理障礙。

如果Ching 再去的話 有d女要小心d

goodhell 發表於 2017-6-23 10:45
如果Ching 再去的話 有d女要小心d

????

支持師兄,繼續出精

回復 jims777 #1 的帖子

期待!待续!

多謝師兄分享.期待

20幾年都係同一班女,青黃不接

回復 achilies #11 的帖子

青黃不接,笑咗

thank you ching

jims777 發表於 2017-6-23 10:25
今日尊登去油麻地玩一晚,三点幾出到去,到十一点幾,玩咗4間埸。
1) 偉華大厦,边間唔好講,坐咗兩件,第 ...

to be honest, if u go to 黄弓, u wont expect to find 樣, only the craziness or the kiss + bj ge service ga la...
u expect the wrong thing the first step u enter of coz has hard feeling ga la

等睇師兄續集

等睇續集x2

黄弓好過西班牙嗎?

devilsfighter 發表於 2017-6-23 18:39
黄弓好過西班牙嗎?

西班牙未去过,不過聽講差不多。

jims777 發表於 2017-6-23 10:25
1) 偉華大厦,边間唔好講,坐咗兩件,第 ...

廿幾年前都上過魚蛋檔一次,女廿幾歲,冇CHING 果啲咁激,只係渣吓波起吓機咁。因為感覺上環境太髒,所以便沒有再去了。

jims777 發表於 2017-6-23 10:26
喺街度行咗一陣,都唔知去边間好,唯有上翻海上,個媽咪都唔認得我,又扮介枱,係(打比)媽招呼,今次又介绍 ...

似乎呢間都可以考慮,謝謝師兄報告。