切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

18miss.com 成人用品專賣店〖 一心一意 〗優質浴巾清洗消毒s-books.com
S-Books性書教學及討論大力仔 - 港九各大藥方有售測試愛滋熱線: 2780-2211
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 38047|回復: 87

[夜總會] 油麻地的一晚     [複製鏈接]

論譠元老勳章

簽到
魄力
4680 點
魅力
1647 點
潛力
19 點
黃金
1439 兩
1333249 元
發表於 2017-6-23 |顯示全部樓層 |舉報

今日尊登去油麻地玩一晚,三点幾出到去,到十一点幾,玩咗4間埸。
1) 偉華大厦,边間唔好講,坐咗兩件,第一件北北仲係大年纪,仲要半粒鐘先問枱,服務差,第二件後生啲,樣麻麻,不过幾進取。坐咗個半鐘,七佰有找。
2) 我唔聽師兄講,去咗黄弓,入到去伸手不見五指,嗰亞叔行得又快,幾乎卜死。
坐低個亞叔話第一次呀,我答係。佢同我講當魚旦檔,要求唔好咁高,之後带第一個40+,我唔啱,第二個30+,樣差,飛,第三個30 尾,大波,皮膚白,唉算啦,坐一陣走啦,佢一話ok即時除上衣,係咁咀你,我左閃右避都避唔到,比佢咀咗幾嘢,之後拉高條裙除底,踎地同我吹,吹咗成十幾分鐘都唔出,半軟,我話不如除套吹,佢好開心咁講好呀。(後來先知環保加一佰),之後硬咗佢想坐上來,我喝住佢,吹出得嘞,之後唔知吹咗幾耐,眼適應咗,見四圍啲囡都光脱脱,有啲係你旁边行來行去,伸手可及。淫樂四起。但都出唔到,仲有小小時間夠一粒鐘,叫停條囡,着衫出廳睇,同带位倾偈,佢原來係啲師兄講咖哩哥,倾咗一陣,全埸無一條女under 30,佢指比我睇一個最年青,都三十头,樣唔得。
二十幾年前我上魚蛋檔玩,到而家上黄弓,係同一啲女,10幾+20幾=4o幾,死未,但係唔計女錢,鐘錢係加得好小,二十幾年前二佰大鐘,而家二佰五,驚奇呢,仲係同一班女,開心呢?😁
未完待續。
已有 12 人評分 魅力 收起 理由
Avatar 正宗柱男 + 100 + 2 內容豐富,大開眼界!
Avatar tellmewhy + 10 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar ck974973 + 50 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar smallyuen + 100 + 2 內容豐富,大開眼界!
Avatar cyberkencyber + 100 + 2 發帖很用心啊!
Avatar smallhorse + 100 + 1 內容豐富,大開眼界!

總評分: 錢 + 560  魅力 + 21   查看全部評分

論譠元老勳章

魄力
4680 點
魅力
1647 點
潛力
19 點
黃金
1439 兩
1333249 元

喺街度行咗一陣,都唔知去边間好,唯有上翻海上,個媽咪都唔認得我,又扮介枱,係(打比)媽招呼,今次又介绍收费得幾好,話頭鐘贵啲,因為收人头入場,约4百多啲,之後平啲,我哦!咁佢带女入來,條女似學生妹,最多廿二,肥肥地,陀地,我無打錯字係陀地,不過樣普通,係街你唔會回頭望。不過十八無醜婦,都ok嘅,開頭倾偈玩失鐘,十分鐘都無問枱,我又停咗玩,條女問我係咪唔啱,我話鐘意熱情啲,條女即刻話人地做得我都得,之後仲比我檢查話佢雖然肥肥地,但都有波,我話我一飲酒隻手唔受控制。囡囡話,我返得尼份工就预咗。之後打比媽問枱,人地都咁講咪留低,之後飲酒猜枚,温馨,除咗就地正法就乜都做齊,坐咗兩個鐘多啲,埋单九百。唔知边個師兄講过陀地係唔會問攞貼士,果然無錯。
今次係近來較滿意一次,最爽你你摷緊條女時,佢仲揸住你兄弟搓吓搓吓,一啲都唔似新手,不过佢話返咗4日工。
成日揸咗成十個波都出唔到火,唯有上金x元,不過今次比較失望,稍後告之。

補充內容 (2017-6-23 18:38):
睇完記得加分。
已有 5 人評分魄力 魅力 收起 理由
Avatar smallyuen + 100 + 2 我好欣賞您!

總評分: 魄力 + 1  錢 + 350  魅力 + 16   查看全部評分

魄力
157 點
魅力
3 點
潛力
9 點
黃金
0 兩
3190 元
Ching, 去左皇宫後既感覺如何?

論譠元老勳章

魄力
4680 點
魅力
1647 點
潛力
19 點
黃金
1439 兩
1333249 元
goodhell 發表於 2017-6-23 10:30
Ching, 去左皇宫後既感覺如何?

可能會再去,不過要克服一些心理障礙。

魄力
157 點
魅力
3 點
潛力
9 點
黃金
0 兩
3190 元
Ching 坐左邊幾個女女?

魄力
157 點
魅力
3 點
潛力
9 點
黃金
0 兩
3190 元
jims777 發表於 2017-6-23 10:32
可能會再去,不過要克服一些心理障礙。

如果Ching 再去的話 有d女要小心d

論譠元老勳章

魄力
4680 點
魅力
1647 點
潛力
19 點
黃金
1439 兩
1333249 元
goodhell 發表於 2017-6-23 10:45
如果Ching 再去的話 有d女要小心d

????

魄力
2450 點
魅力
67 點
潛力
0 點
黃金
40 兩
126415 元
支持師兄,繼續出精

魄力
17854 點
魅力
384 點
潛力
0 點
黃金
63 兩
689198 元
回復 jims777 #1 的帖子

期待!待续!

魄力
1877 點
魅力
69 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
52250 元
多謝師兄分享.期待

魄力
580 點
魅力
33 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
28331 元
20幾年都係同一班女,青黃不接

魄力
959 點
魅力
98 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
16391 元
回復 achilies #11 的帖子

青黃不接,笑咗

魄力
795 點
魅力
32 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
33080 元
thank you ching

魄力
1088 點
魅力
646 點
潛力
71 點
黃金
261 兩
1589450 元
jims777 發表於 2017-6-23 10:25
今日尊登去油麻地玩一晚,三点幾出到去,到十一点幾,玩咗4間埸。
1) 偉華大厦,边間唔好講,坐咗兩件,第 ...

to be honest, if u go to 黄弓, u wont expect to find 樣, only the craziness or the kiss + bj ge service ga la...
u expect the wrong thing the first step u enter of coz has hard feeling ga la
已有 1 人評分 魅力 收起 理由

總評分: 錢 + 10  魅力 + 1   查看全部評分

魄力
3134 點
魅力
552 點
潛力
19 點
黃金
40 兩
190606 元
等睇師兄續集

魄力
1904 點
魅力
1440 點
潛力
346 點
黃金
507 兩
5436023 元
等睇續集x2

魄力
1246 點
魅力
210 點
潛力
5 點
黃金
5 兩
22373 元
黄弓好過西班牙嗎?

論譠元老勳章

魄力
4680 點
魅力
1647 點
潛力
19 點
黃金
1439 兩
1333249 元
devilsfighter 發表於 2017-6-23 18:39
黄弓好過西班牙嗎?

西班牙未去过,不過聽講差不多。

超級元老 [發消息]

自由自我.逍遙自在

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
14209 點
魅力
3418 點
潛力
0 點
黃金
227 兩
3343766 元
jims777 發表於 2017-6-23 10:25
1) 偉華大厦,边間唔好講,坐咗兩件,第 ...

廿幾年前都上過魚蛋檔一次,女廿幾歲,冇CHING 果啲咁激,只係渣吓波起吓機咁。因為感覺上環境太髒,所以便沒有再去了。
已有 1 人評分 魅力 收起 理由

總評分: 錢 + 10  魅力 + 1   查看全部評分

中港澳日 - 極上玩樂主義!

超級元老 [發消息]

自由自我.逍遙自在

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
14209 點
魅力
3418 點
潛力
0 點
黃金
227 兩
3343766 元
jims777 發表於 2017-6-23 10:26
喺街度行咗一陣,都唔知去边間好,唯有上翻海上,個媽咪都唔認得我,又扮介枱,係(打比)媽招呼,今次又介绍 ...

似乎呢間都可以考慮,謝謝師兄報告。
中港澳日 - 極上玩樂主義!

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-10-23 10:41