[賽後報告] 宁平酒店The VISSAI Group

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

贡献个新地方-宁平,行河内市区1个钟车程。今次路过呢个城市,晚黑住系The VISSAI Group。

喺酒店4楼(3楼?唔记得了),可以喺电梯睇到楼层介绍,有massage同KTV。

Massage单房VIP90分钟48万。独立蒸气房蒸,大浴缸冲凉,女女唔除衫,著水手服侍浴,冲完按AB面,过程各种撩
。半套tips 30万-50万,女除恤衫同底裤,保留裙,可以吮咪咪,指插鲍鱼,女女无套BJ。我条女系波霸,头头粉粉,94年人,手插着阵,女女出水,差啲开大。女话开大唔可以喺按摩房,可以上酒店间房,100万/shoot,包夜200万,AM 10:00离开。如果只系想半套或者开大,其实唔使买VIP房,普通按摩套餐就可以,好似少10万定廿万。

呢间酒店可以带妹返嚟过夜,同大陆一样松。因为,较早前check in时候,睇到2个台湾人,喺出便每人带咗2个女女上电梯,酒店全程冇反应。话说其中一个女仔女生得童颜巨乳,1米6左右,条腰细细,对波起码E,正!
由河內出發一個鍾可以到Ninh Binh ? 我以前有工廠在那邊, 可惜不知有這個好地方.
謝謝分享!

師兄有機會入我的群組........................好地方Tỉnh Ninh Bình.河內 (HAN – 內排國際機場) 107 分鐘車程,121.5 公里/75.5 英哩比x飯店 (The Vissai Hotel)在南定旁邊.沒順路去南定1.2區  ?
岩哂單兵玩又唔錯喎
回復 豬皮在癢 #3 的帖子

南定,唔啱我。
謝謝師兄介紹新地方

多谢师兄的报告
謝謝師兄介紹新地方
simplet72 發表於 2017-6-23 10:16
贡献个新地方-宁平,行河内市区1个钟车程。今次路过呢个城市,晚黑住系The VISSAI Group。

喺酒店4楼(3楼 ...

謝謝,很有用報告。在宁平还有哪地方可叫女回洒店?
多谢分享

個人在寧平,真需要這資訊,盼有此類的訊息分享啊
thanks. maybe going to ninh binh soon

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:01