[中國內地] NY 告白氣球 ㊙ 明星の天使面孔 軟綿綿38G巨乳(21腰)魔鬼身材

90 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: NY 告白氣球38G
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A48271-尖沙咀-美少女-NY告白氣球38G.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY 告白氣球 ㊙ 明星の天使面孔 軟綿綿38G巨乳(21腰)魔鬼身材
樣貌: ★★★★★
品質好高既靚女,水靈電眼,樣貌好標緻,面部皮膚好好,唔化妝一樣又白又滑,櫻桃小咀,見到忍唔住想搵佢
身材: ★★★★★
皮膚又白又滑,雪梨肉咁白,剝殼雞蛋咁滑,唔摸對唔住自己隻手 ; 1.63m高,身材好均稱,上圍38G 大波,係GCUP,大到呢,重手彈手,小暈小的,奶頭好淺色,好幼嫩,但腰算幼,同對大波形成美麗既S型身材,PAT-PAT彈手,再加埋對白滑美腿,真係最正既巨乳靚女,一定要食!!
技術: ★★★★
前後侍浴,水蕭、波推、奶勻敏感部位----耳仔、LIN LIN、袋袋、JJ,樣樣都齊,騎功唔錯,識收音機,海水充足。
服務:  ★★★★★
呢位靚女樣甜聲更甜,把聲真係甜到漏 ,好有GFF,嬌嫩又體貼,好識TUM我開心 !
安排:  ★★★★★
非常之正。
呢個【NY 告白氣球38G】簡直係我見過大波之中最索的一個,個樣靚到、個G CUP 大波大到呢 ,條乳溝又深又長,唔好話伸手不見五指,SUCK埋個頭都仲得! 仲好識扮可愛,同時又鐘意攬住我睇我D手機相,個下真係幾有女朋友感覺 ,車得又玩得,今期好抵食! 【NY 告白氣球38G】確實有料到 ,正!

安排非常順利,我冇遲亦唔駛等,上房,見到【NY 告白氣球38G】本人,係本人,確係電眼美少女,電力迫人,對眼電到我心卜卜跳 ,JJ又硬到咩咁。呀女問我佢O唔OK,我話好OK呀,好掂呀,佢好LUM咁攬住我,錫左我一下,跟住呀女就報鐘,淫蕩時刻正式開始。
唔記得描述呀女既樣胞身材TIM,樣貌好有日本架妹味道,又幼又CUTE又靚,而且好有星味,五官好好睇,有大大隻既電眼、又有超性感既咀唇 ,淫蕩同埋靚索相配合,真係睇個樣都掂晒。一除衫,一睇,身材FIT到漏 ,廟細燈籠大,有成G CUP咁大,真係睇又爽,摸又爽,一手渣唔晒,而且軟LUM LUM! 好香滑既肌膚 ,真係正到呢,錫晒佢全身,真係好滿足!
沖涼等於好玩又好爽,點解好玩呢? 因為呀女同我有傾有講,一路摸佢嬌人身段,一路嬉嬉哈哈好有氣氛,之後呀女突然問我塊面同耳仔錫唔錫得,我話點解唔錫得,佢就車埋黎,係我耳仔又奶又吹氣喘氣 ,真係夠晒淫夠晒挑逗 ,然後對波有意無意係我身上掃黎掃去,嘩,鼻血都黎埋 ,仲要雙手手指係我LIN頭逗黎逗去,簡直係幾面進攻,我宣佈投降,退守床上,呀女叫我咪急,用毛巾抹乾淨先,OK,我聽晒你話 。

NY 告白氣球 ㊙ 明星の天使面孔 軟綿綿38G巨乳(21腰)魔鬼身材
上到床之後,錫LIN環吹咪話唔爽,但最鐘意佢俾我個種柔情似水既感覺,加上佢無敵相頭,真係食過返尋味,到底係女上男上定狗仔最爽,真係人人各異,但我會推薦狗仔,因為【NY 告白氣球38G】對PAT又真係幾好推 !食到索爆日本妹FEEL既G CUP巨乳靚女,爽爆! 完事之後幫我沖涼同埋著衫,傾計時將個頭挨埋黎,仲錫左我一下作為GOOD BYE KISS ,搞到我再有少少反應,唔錯! 希望佢係香港留耐D,有時間一定再揾呀女! NY姐滴囡囡質素確實係正貨,唔係好野都唔拎出黎,食過都知道正! 一定繼續支持NY姐,支持好野,堅持食好野!
酒店巨乳女神【NY 告白氣球38G】,集明星美貌 、G CUP巨乳 、嬌俏身型、熱情態度於一身 、眾王牌之一 !酒店絕不可錯過既靚女、男人一生必須一試既巨乳大眼美人

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

回復 gmore #1 的帖子

多谢师兄分享!

回帖獎勵 +1 元錢

大乳牛好诱人
頂!無大車都叫 "girl friend" feel ?????

回帖獎勵 +1 元錢

回復 gmore #1 的帖子

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢