3部曲之1 - 東B + D1 雜記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

東B + D1 雜記 (2015中 - 2016年)
其實呢段時間都去左好幾次啦, 不過而家先得閒出番報告, 之後分幾集講下東A,東B,壹號場啦, 文字好多,各位師兄唔好介意.
早排見很多師兄報告講東堡, 講緊14 15年d報告, 好似有相又有片, 而且D囡囡又好似幾高質, 於是早幾日去澳門偷跳試下, 星期五十點幾先買套票等上船, 去到十一點幾, 於是就打的去啦…..好近好快好方便…廿蚊都唔駛….

東堡
都係咁啦..沖涼換衫, 由於我不太好那些師傅工,大脾筋, 所以求其買了個AV套票+師傅工…一開始就按膊,然後媽媽生又說我按埋腳, 我見加少少錢就做埋去啦!
然後又有個師傅埋黎吹水, 於是我就被三條女圍住..好似好威咁! 按完我就去左水池揀囡, 廿個到啦, 韓妹最多有10個8個(+1300), 哈薩克1(+400), Model 4(+400), normal 8…韓妹其實又幾好, 個個都車模Feel, 不過大部份都整容樣啦, 鬼妹都幾靚, 但不是金髮,所以其實同中國妹樣無咩分別, Model就高但我又唔覺靚..於是都係忍下手啦….如是者睇左兩三轉..其實都係果D囡..媽媽生講大部份囡囡都入了K房, 跟住佢又介紹下..叫我下次同埋D朋友玩下K房, 可以大亂交架….當然價錢又不同啦…哈哈…

等了又等, 心諗莫非要食韓妹, 但我又怕新沙士…有一個細細粒都幾靚的祖國, 不過個樣好寸, 再等, 終於見到件索囡出黎, 白色套裝+超靚長腿, 佢重要主動過黎聊我…不過原來佢係Super Model+700, 心諗+700不如+1200食韓妹啦…於是又等下….等來等去都無咩新囡…心灰之際又見到白色Model,一心諗住搵去啦, 點知又俾師兄揀左先…咁佢扁晒咀..我唯有話等佢啦….甘等緊之際, 我又見番第一轉的囡囡..她上次對我甜笑又放兩下電…但就俾師兄揀左…於是今獲揀佢啦….

囡囡重慶人, 眼大,長曲髮, B到..瘦瘦地但又未算Skinny, 白滑的..最重要笑得幾甜

過程: 揀了空姐房,原來空姐著黃色套裝架..我重以為黑色+C添…有D後悔..
她真係會倒酒+做安全套指引, 我真心覺得很煩..浪費D時間..我寧願要佢著套制服坐下大脾, 吹番part都好呀! 到正場都係果D..吹下,然後舔下袋, 然後上套, 玩得空姐場景, 梗係要坐係張椅到玩背對騎乘位同企起張椅邊玩後推啦…囡囡唔俾French Kiss..只可以嘴嘴..於是嘴下嘴下就出左啦..然後去沖涼! 囡囡整體都OK, 但唔算好熱情..等房時佢一心想快, 死都要我揀女傭(因為有吉房), 但我好想揀空姐ma, 完事無耐就話夠鐘, 我來來回回俾左二千幾..好似做得半個鐘咁…真係有D失望!

後話: 其實成個場又新又靚, 真的唔錯, 囡囡質素都幾高下, 又有AV房玩, 說實話, 平時我至討厭O既SM, Police, 女傭,呢度套制服都幾SEXY wor..有D喜出望外! 點解而家無左BB浴架..BB浴起碼有D靚囡囡一齊玩ma…

D1
走人時又撞番頭先位師兄, 我地等囡期間就吹水吹得幾投契, 師兄真係豪揀左位索韓妹, 師兄就係位大肥佬, 甘o既組合+女傭服真係好似拍AV咁好睇….我一心諗住去打令1睇下個淩晨Plan, 睇下重有無索囡揀..於是我就說埋師兄一齊去..去到2點幾, 囡還有不少Viet很多15個到(平掛1500到), Thai 7-10掛(1700), 祖就幾個(1700), Model 1(2000), Black 1..其實我唔明淩晨Plan有幾平, 我上年買埋套票揀個祖記都係1850, 睇左陣無咩心水…係有一個祖國幾瘦又幾靚,有點劉亦菲感覺, 但我左想又想…師兄話想揀劉亦菲, 咁我乘人之美啦..我揀了個剛出來的Thai…

囡囡: 長黑頭髮, 眼大鼻高, 有D混血feel..C fake ball. 唔高唔算Skinny…其實
囡囡唔算好我杯茶, 不過佢幾落力, 話晒佢都收工..做左十幾粒鐘..打令最好全程都舔舔鍚鍚..沖個靚涼..包你玩到夠喉! 沖涼己經好好玩..不用介紹…出番黎又吹又舔又Dragon grill…然後上套慢慢玩啦…囡囡前奏正場都很落力…於是我好爽下出了…..囡囡真係幾好服務, 完事收工..佢都親身沖番杯凍檸茶俾我!

補充內容 (2017-6-23 16:11):
各位支持下, 想係呢版攞篇精華, 幫手Like 下

東B
上次去完東堡, 重有D心痕痕, 於是又搵個機會過去, 今次一來掛住之前個白Model, 二來新沙士又無之前咁危險, 對住D韓妹又慾慾想試! 今次比較濕滯, 等左兩班船都上唔到後補, 咁就呆等成個鐘, 去到等埋的士都成1點, 最慘個司機重送左我去A場, 好彩好快就有專車安排!

去到無耐就選左次美, 得十幾個睇, 得兩個Model揀, 雖然有個都幾好, 但今次我都主要想食Model,所以想睇多D, 等下企下期間都有2個Model,1個超模埋黎了下我, 我都係覺得互動下比較正..有一個Model超進取, 放大脾上黎, 又摸我, 又攞本AV menu 出黎迫我揀, 佢熱情我又無所謂, 但我都講左兩三次想睇下先, 佢硬要跟住晒…我唔揀,一來覺得煩,二來佢絶對唔o岩我杯茶, 所以唔想揀.. 另一個白Model, 身型又瘦又高,係個樣唔夠靚, 所以咁貴都係等等…結果等了又等…囡囡感覺愈來愈少選擇, 女經埋又過黎吹下水, 佢介紹一個model俾我, 話o岩我, 服務又好….於是我等佢出黎, 點知佢一出黎就俾位大陸客Mark左, 駛唔駛咁快呀..咁我望真D都幾o岩嘴型, 係個眼妝太濃, 於是我等佢啦。

由於我揀左個Plan係3k個半鐘任吊, 於是都唔急啦, 慢慢黎, 不過我發覺柒左, 揀Model要加錢..雙鐘即係Double加
東北囡囡, 身型都走肥高身白淨, 不過都有少少肉地, 所以波仔都大番D…有B.C度..樣子算OK, 妝都幾濃下, 手甲腳甲都有花甲都幾靚, 不過係無咩選擇下..就佢啦

首先沖涼, 過程都唔係好記得了, 出黎就吹下,舔下啦… 正常程序甘出左第1Q了, 中途試車, 但都係得幾下嘴面(又話好服務, 好似又唔見得)。然後沖涼出番黎, 我都係諗住攬下, 鍚下, 俾囡囡搞下, 吹下算….過左一陣, 囡囡問我會唔會搞第2Q, 既然甘有誠意, 我就叫佢著番套裝制服, 高跟鞋..等我慢慢除…都係果D前奏啦, 囡囡好快就叫我入, 甘吹呢? 囡囡就發爛: (你唔係諗住要再我吹嗎!果然係東北烈囡), 唔通我同佢嘈咩, 於是無引甘插入…插插下都無咩心機…於是算啦,
甘大家訓下啦, 我都知囡囡好攰…甘唔搞佢了…可能訓左十分鐘..佢就不斷輕摸我細佬….完。

總結: 東B算比較快餐形式, 食韓妹會係上選…因為質素唔錯, 都有7-9個揀, 又有制服,AV房…. 整體囡囡質素都幾好的…但我諗呢個場,短期未必再黎..黎幾次都唔算好完滿, 對我黎講唔係甘易搵到啱心水….
PS我見到有個幾似”Lost”美國劇女明星金允珍, 係成熟左D , 但天然樣又好有人參氣質,又高貴, 可惜我都係比較鐘意K-pop果D韓妹多D, 或者似河智苑, 孫藝珍,我就hold 唔住了..哈哈)
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1000 元錢

師兄真係開心

澳門豪客

我上次叫媽媽介紹
佢靜靜鷄叫我揀個安徽女
樣中上但好服務
冰火吹
都係空姐haha

今時今日的服務態度.....

Liverbirdywna 發表於 2017-6-23 16:26
我上次叫媽媽介紹
佢靜靜鷄叫我揀個安徽女
樣中上但好服務

每一次問,無論識定唔識經理都係答好服務,都唔知信唔信,師兄你就好無老點你,食到啱心水

好耐無見, 我無睇錯ma...140萬分

jdkchan 發表於 2017-6-23 16:33
今時今日的服務態度.....

所以呢個帖, 都算算少少負評, 東b我揀唔到囡, 服務又唔夠吸引我, 又無show....除左韓妹, D1 ...泰越我覺得唔夠索, 或者好少好索, 2000蚊不如搵roy 哥果d重正.....D1 我喜出望外係祖國, 有時有1.2個好正...

但講到尾夾雞運, 口味啦

巧正!有機會要試試。。。是也!

Girlhunter888 發表於 2017-6-23 16:09
東B
上次去完東堡, 重有D心痕痕, 於是又搵個機會過去, 今次一來掛住之前個白Model, 二來新沙士又無之前咁 ...

睇尼韓妺系首選

多谢師兄咁精彩既报告!

回復 Girlhunter888 #1 的帖子

多謝師兄分享

多谢師兄咁精彩既报告!

雞運麻麻。。。。

有時去東B玩, 全程時間仲短過D1
慢慢就唔想再去

力力達 發表於 2017-6-23 18:11
雞運麻麻。。。。

點及你力力師兄食咁多囡...不過我係東a又唔錯wor.....

mattheww 發表於 2017-6-23 18:12
有時去東B玩, 全程時間仲短過D1
慢慢就唔想再去

AV 得45mins   囡囡偷偷鐘..就......

Girlhunter888 發表於 2017-6-23 16:46
每一次問,無論識定唔識經理都係答好服務,都唔知信唔信,師兄你就好無老點你,食到啱心水

係呀
佢都好似怕被囡囡炸型
好細聲咁推介only

Girlhunter888 發表於 2017-6-23 18:22
點及你力力師兄食咁多囡...不過我係東a又唔錯wor.....

其實響A係多啲機會食倒好feel女女,因為B場比較注重figure,服務反而被忽視了,不管公司或女女。。。