NANA附近有無酒店介紹呢??

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄~小弟打算10月去曼谷~唔知NANA附近有無酒店介紹呢?
JW Marriott Hotel Bangkok, NANA 行過去5分鐘, 個早餐超正~
回復 ahman #2 的帖子

多謝帥兄提供~
十月頭,十月中,定十月尾呀?乜budget呀?
回復 dellwtko #4 的帖子

10月中~玩5日~預1皮左右

咁你要睇呢度啦:

http://141hongkong.com/thread-1824548-1-1.html

玩到廿四號好走啦!

一皮嘢住五日洒店可以住呢度:

http://141hongkong.com/thread-1807520-1-1.html

雖然唔係喺正Nana,不過行過去都係15分鐘到,的士5分鐘!
dellwtko 發表於 2017-6-23 21:39
咁你要睇呢度啦:

http://141hongkong.com/thread-1824548-1-1.html

上次住majestic suite 轉灣就係nana
乾淨企理又平
marin 發表於 2017-6-23 22:45
乾淨企理又平

不過樓主budget係一皮嘢住五日,住majestic suite,一皮嘢夠住一個月!

marin 發表於 2017-6-23 22:45
乾淨企理又平

師兄,請問呢間majestic suite Hotle 帶囡囡返房,有無收過路費呢?Thx!
thai_9989 發表於 2017-6-23 23:05
師兄,請問呢間majestic suite Hotle 帶囡囡返房,有無收過路費呢?Thx!

我未住過,不過我可以答你,呢D炮房洒店一定冇問題!只不過如果你帶三四條女,我就唔敢講!
dellwtko 發表於 2017-6-23 23:15
我未住過,不過我可以答你,呢D炮房洒店一定冇問題!只不過如果你帶三四條女,我就唔敢講!

明白,謝謝師兄答覆.Thx!
回復 thai_9989 #12 的帖子

唔收錢 但收囡囡證件
marin 發表於 2017-6-23 23:23
回復 thai_9989 #12 的帖子

唔收錢 但收囡囡證件

Ok!明白哂.多謝師兄回覆.Thx!
thai_9989 發表於 2017-6-23 23:19
明白,謝謝師兄答覆.Thx!

個人意見其實同一集團嘅Majestic Grande會好好多,只不過行多幾步(喺Soi2),起碼四星,帶女冇問題,我十年八年前住唔起五星酒店時住過好多次。
dellwtko 發表於 2017-6-23 23:48
個人意見其實同一集團嘅Majestic Grande會好好多,只不過行多幾步(喺Soi2),起碼四星,帶女冇問題,我十年八年前住唔起五星酒店時住過好多次。

我基本上係呢間FANS, 近4年都住呢間原因有
1. 主要中東人住, 唔會撞到香港人(住好多一次完全無, 內地人就早餐遇過一兩對)
2. 近NANA
3. 4星水平, 係泳池細D
4. 帶女返房好友善, 唔收過路費, 將囡囡証件收好, 做完囡囡下樓, 佢會打電話上來問係咪一切OK, 至會放囡囡走, 即使帶妖妖都無白眼

唔好處亦有, 就係早餐唔多野食, 裝修不會殘舊但係舊式設計, 唔時尚
starbuster 發表於 2017-6-24 04:00
我基本上係呢間FANS, 近4年都住呢間原因有
1. 主要中東人住, 唔會撞到香港人(住好多一次完全無, 內地人就 ...

非常同意!不過我好多年冇住囉,記得以4星酒店嚟講,房算大,早餐質素唔記得,不過記得餐廳喺泳池旁邊,環境幾好!
dellwtko 發表於 2017-6-23 21:39
咁你要睇呢度啦:

哇,間Sofitel好正啊!超鍾意個泳池!
回復 yuen190 #1 的帖子

十月頭,十月中,定十月尾呀?乜budget呀?
如果常驻,应该是shama比较合适,房间大,家电全。
如果是小住,那就jw Marriott了。
其他基本都不合格,或者年底也许Hyatt Regency会开业。(不是 park Hyatt)

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:23