[食家報告] 初試弘大kiss room 及 fish anma

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先多謝各chings資料,方便我探索韓國既好地方!

今個行程同一個兄弟去,出黎玩我覺得感覺好重要,開唔開大對我唔係太重要,有feel萬事足!而我兄弟對洩欲方面比較重視。 行程所限,所以我地揀左玩兩樣野~ kiss room & fish anma

弘大kiss room:

K

K

根據chings們既介紹,首先黎到弘大,如圖所示呢兩間kiss room 好近,我兩間都有上過,上樓梯按門鈴入屋,等左段時間先開門,其間都有啲本地人上落樓梯(當時太約5pm),都幾唔好意思。入到去有個阿哥坐喺reception,識好有限既英文,見到到好多倒數緊既鬧鐘,問問價錢,同Ching 講既一樣,5W30mins 。
兩個新手落番樓討論一陣,決定上去多啲鬧鐘果間,即係K+,兩兄弟一齊刷個牙,入房等,間房好細,只放了張長沙發發,第一個入黎,吊,搞乜,同我心目中既韓妹好大出入,仲即刻問我加唔加Bj,3W,吊,乜都未做就先打50? 即時決定彈女~ 佢話呢個時間無乜女~ 可能要等好耐,我決不就範,等咪等,真係要等大半個鐘,諗住出房去個廁所,一開門竟然見到靚女,係微胖既typical 韓女,即歡迎入房,用google 神器溝通一陣,我聽到人生第一次比韓女叫oppa,感動,之後訓低做正經野,車,佢唔係太熱情車,但一啲都唔會避,好乖,慢慢再試入佢上路,嘩!好大好軟,再試食~ 又暢通無阻! 成塊臉訓落去! 好舒服! 再試攻擊下路~ 又比摸! 摸下pat pat同妹妹! 終極試入底底! 終於被格手! 即時講科金睇下有乜extra服務! 妹妹竟然話無~ O~~~ 之後佢繼續好乖咁被我車,同洗臉乳(真是平生最正的一次洗臉)鬧鐘響後~ 佢溫柔咁講左一抽韓文~ 我淨係聽得明oppa ~ 已經足夠了!比左2W tips 乖妹妹! 老友就跌錢報告! 話條女唔精神,talk only,車都無車!

Fish: 其實fish 到我跌錢報告!! 真係好講運! 面對住無頭既iPad 相,淨係睇到女女裸體身形~朋友選了36D!我諗住保守啲選個34C ,唔好太貪心,驚有伏! 點知係西臉女,樣貌是未整韓國女樣,假波,英文溝通極有限,無環保吹,唔肯女上,唔車得,揸波唔比搓同玩乳頭,只可掂著⋯⋯Wtf 咁我又點精神到呢!弟弟士氣低迷! 再三request 女上,佢終於讓步,但要背住我! 是精神病患者嗎!? 我無mood 加力暍~ 最後要打出黎!  fish 比我唯一既美好回憶係見西臉女前一出lift個蒙眼女~ 喺大堂沙發被吹好有新鮮感, 蒙眼女好香,雖然佢只係坐左我1分鐘,但我完全感覺到再坐我實爆! 真係寧願比佢坐爆都好過西臉女! 落番大堂等左好耐老友先出黎!天殺的! 等耐係有原因的!佢聲稱女女靚,英文可溝通,大波真波,可車,環保吹,歡迎不同體位!
只能說我輸了!
回復 giggs14 #1 的帖子

fish呢 竟然看不到 卡看你的攻略
回覆 讚好 不讚 使用道具

韓妹未整容樣女上唔見樣咪仲好,哈哈

回復 hawklaw #2 的帖子

對不起Ching, 因為打字慢,想分開兩次打,本想先儲存後公開,點知已公開了~現在打完全文~ 謝謝觀看~

thank you for sharing. I think this is the first bad review for fish. haha. So no more 34C just for in case. I will choose whoever 36D.

性福,多谢师兄的报告。

我就啱啱相反,kissing bang 基本上算跌錢,fish食到好嘢,雖然fish條女都係人造美女+假波。

回復 btxhcn #7 的帖子

其他正在都係FISH經歷好啲~ 始終收貴咁多~~

回復 giggs14 #8 的帖子

我就去左best ,不過打算返香港再出包膠

聽完c兄 講,我都算走運了

回復 frankie1881 #9 的帖子

下次我要試下Best

發帖很用心! 謝謝師兄分享

多謝師兄詳細報告

謝謝師兄的分享
下次一定也要去試試!

kiss room感觉还不错啊

下次去韓國都試下先

多謝師兄分享!

師兄雞運麻麻...

回復 giggs14 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!

wish you to have better luck brother !

陰功,好多韓妹未整容個樣都好令人不安