[泰國] 首度來港 靚絕淫蛙Lanka 35D天然大波好搓 浴缸浴 大車 口爆800

名稱: TR Lanka
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A55514-尖沙咀-美少女-TRLanka.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Lanka

Roy哥上新菜!Roy哥D女女一向有質素,有服務,有保証。仲只係800,宜家經濟麻麻,想用筍價食到好嘢真係愈來愈少,唯一只有Roy哥做到~!

睇完Lanka個adv,馬上去品嚐吓佢,打電話過去,Booking順利,入閘後,佢就笑得鬼咁甜,即刻攬埋來,將對35D天然大波塞入我個心口度,胸大脤卜卜,咁樣我想唔冧都唔得啦。Lanka 5'5高,35D級天然大波,走肥,皮膚白滑,pat pat又翹,火辣身才!樣索人又熱情,完全my cup of tea!

浴房沖涼先教好熱水,佢有笑容咁請我入去,佢真係細心,見到佢笑容咁甜,氣氛輕鬆晒,識得幫我除衫,自己解開個Bra,34C級大波彈出黎。哇,一齊沖涼,好仔細,有波推,真係想攞佢對波黎夾腸仔,有自動波水中簫,好正!係浴室又車又摷 勁好玩,好識調情,夠刺激,直頭拍AV一樣!

叫佢抹完身翻上床繼續,先按摩,開背有力,成日幫客按開,好有經驗,技術點都有保證,全身上下按晒後,開始幫我推油,推背,腰,細心推上身,慢慢推落去,推到patpat,掃下掃,好痕,再來漫遊,錫lin錫袋,自動幫我環保吹,唔嗌都唔停,好硬下,仲一路含一路,用誘惑既眼神望我,哇!爭D比佢吹爆!

到上套都係果D野,女上,男上之類,全程都好配合,大車特車,你點玩就點玩,換狗仔式發威啦,屌都佢鬼死咁嘈,換好多姿勢,都屌左好耐時間,最後玩埋口爆發射!So Good!休息左陣透下氣先同佢去沖涼,搞掂就放抵家用

Lanka人靚又姣,風情萬種好招呼,35D天然大波,誘人身材,態度好,有泰式浴缸浴玩,舌吻大車,玩埋口爆發射!超班服務,800 好鬼抵食!鐘意大波靚女和好招呼既師兄萬物錯過!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
誘惑身材
Sexy babe.
诱人的身材
美丽动人好货色
多謝師兄分享
真系正丫

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:24