[本地] NY 陀地BoBo㊙ 100%本地豪乳妹妹 美麗綫條 爽爆D豪乳港妹

94 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: NY 陀地BoBo
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A51965-尖沙咀-美少女-NY陀地BoBo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

【NY 陀地BoBo】真正本地香港靚女,高素質真係第一次見!相熟Agent又有好介紹,當然要支持下。女女真係幾高質、有素養、硬件極佳、態度亦相當抵讚,雖然係初黎酒店做,但明顯有交帶過服務,生手一樣可以做得好服務,見NY又有美女推介,一定要支持下!今次呢位比時下靚模model更加有女友FEEL,大大大大大車 、超級好玩、超有女人味,好比心機服務我、令我happy。硬件超班、軟件更超班、食過既C-HING相信都會明白、同意我既感受。總結:好能正!

NY 陀地BoBo㊙ 100%本地豪乳妹妹 美麗綫條 爽爆D豪乳港妹
女女,【NY 陀地BoBo】,20歲,真正HK本地美少女,美麗綫條,爽爆D豪乳港妹,一入門口見真人就知掂左、係MODEL之中既超班人物、樣貌靚過明星、身高165、S形身形葫蘆身材、D級大波一睇就知堅料,我真係JJ扯到行、「絕不是一般既高質」。女女好有禮貌,一入房就見佢好好笑容,態度好好,已經估到佢服務如其他師兄講真係一流,報鐘之後,更加係口水撈口水、脷搭脷咁大車。NY推介,一定要介!
樣貌非常吸引,我個人認為絕對靚過其他HK本地大學生,比model更正,正到到無法形容!天生麗質個隻、淡妝已經係貌若天仙、自己妝好靚女,皮膚好好,極好笑容,好有女人味同氣質。

身材好高挑,165左右,D級大波,波形靚,淺色lin lin,身材好有線條,有前有後,有大波幼腰,40吋長腿、岩晒我口味。

安排冇問題,報鐘後,【NY 陀地BoBo】 幫我除衫,拖住我去洗白白,有波推,其間大大大大車,冇要求水蕉,但女女烏低身幫我吹,沖完之後幫我抹乾淨,然後又係脷搭脷大大大大大車,佢話好鐘意我既muscle,然後又環保吹,錫lin lin,奶袋袋,NY出品,比屬佳品!之後帶套同我做愛,反而做愛有D生手,但反應夠真,下面緊窄多水,幾滿意既一Q。

正爆!有樣有身材更加有服務態度,態度超級熱情,沒錯,是非常非常非常非常非常非常非常非常非常熱情,她自己說,服務唔做到客人笑著離開就等於對不起顧客,我對她的敬業精神非常欣賞,還有她喜歡說笑話逗我大笑,真的令我很開心,當然她還有很多道具,天天有不同玩法,LUM LUM都覺得很爽、【NY 陀地BoBo】 一定要食!

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

极品美女好选择
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 lol09 #1 的帖子

身材誘人