[一樓一] 一樓一同精選好多打手報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

每次睇到1樓1賽後報告,講到條囡幾正幾淫,又影相又拍片,上到去揾囡囡都知佢個樣同身材要打個57折 最扑街係價錢同報告好撚唔同,每樣都要加錢 扑佢個街,係咪宜家141無左真人賽後報告,定係我唔識揾呢
咪就係
回覆 讚好 不讚 使用道具

我覺得係畀人用錢攻陷咗姐

大家知道就好,無謂踢爆,人地都係做生意者

bax 發表於 2017-6-24 17:18
網站唔係慈善機構,😅

啱啦 家我哋比人誤導 我哋係受害者

莫講話報告,依家好多女D廣告相都係假嘅,偷其他HG/o靚模/AV女啲相就當係自己

都要俾141台有收入來源嘅,各位師兄明白就好,信不信由你。

回復 xxxxaddict #7 的帖子

我諗連真假相都唔識分嘅師兄就抵佢畀人呃啦
就放長雙眼睇下呢啲女可以撈得幾耐

回復 xxxxaddict #7 的帖子

係,非常多

打手真係好多。睇耐D,睇多D你會分到。

陳仔123 發表於 2017-6-24 14:29
每次睇到1樓1賽後報告,講到條囡幾正幾淫,又影相又拍片,上到去揾囡囡都知佢個樣同身材要打個57折 最 ...

報告祇可用來當咸故睇!

其實完全唔覺有真報告
起呢到聽下D師兄介紹都冇 AD報告咁伏

天下傻佬多的是.

回復 陳仔123 #1 的帖子

巴打們!一樓一同樓上骨報告區多假報告就係人都知架la
至於精選報告區真定假禾就不能完全確定了
就禾本人之經歷跟精選果條乜7食家直過3次就3次都全軍盡墨law
空姐BB....令我嘅航空艷遇....夢想成真....100%真相報告
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=557492
其實只要巴打們小心d睇多d就5會咁容易中招la
5通大家真係信ssp會有23歲呀!空姐呀!樣似明星呀!模特兒呀!選美冠軍呀!日本妹或韓國妹!等等
正常人刀5會信la
一見果AD用偷其他HG/o靚模/AV女啲相就千祈咪去同咪信la
去到見貨不對辦或話樣樣要加錢的就立即走人!5水怕醜或同企客氣個wor
如果乃咁刀相信d假相廣告的話?禾刀只可以贈乃一句:[抵能乃中招]
至於[搵女手冊]內裡的所為專區和一些會員AC就一定信得過咩?
照禾睇又未必
搵女手冊內咪又係一樣打手,寫手多過真正會員!
以前禾刀好信搵女手冊d所為報告同評論架
但自從認識左[獅子陳]這位猛人之後就學會:乜野叫做點到乃慌!乜野叫做信企一成雙目失明law

登錄/註冊後可看大圖

而且這位[獅子陳]巧像特別喜歡開出大量姓陳的會員AC來推女同踩女
自始之後禾就患上左[陳姓會員恐懼同懷疑症]
所有姓陳的會員AC禾刀覺得不大可信!
希望各位巴打刀係小心d果d姓陳的AC方為上策

bax 發表於 2017-6-24 17:18
網站唔係慈善機構,😅

就當他是慈善機構,奉獻了就算吧!

因為可以輕鬆轉名轉場地,你唱佢dm佢都唔怕

你去間茶記佢衰極有限因為都怕你唱佢難食啦

回復 jacky1990 #15 的帖子

X本交叉C呢條友, 三日唔埋四日出一份, 份份報告好似倒模咁倒出泥, 有時仲用道具幫其他人吹下雞咁, 而呢d道具係要比錢同141台買架, 我就死唔信有個真正食家會咁熱心囉

真係幾多打手

打手報告當道