7月 5日4夜 芭提雅+曼谷遊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄前輩,小弟初嚟報到,多多指教!

係度搵到好多實用嘅資料同分享,獲益良多!

小弟與3位朋友準備7月6號晩出發芭堤雅,9號睌返曼谷,10號晚返港!如果有興趣一齊玩嘅朋友非常歡迎!

返嚟再同大家分享!

祝師兄有個愉快的旅程!同時都十分期待師兄的精彩報告!😍😍

樓主,你自己話喺呢度搵到好多資料,咁我估你一定冇搵到呢個:

http://141hongkong.com/thread-1827749-1-2.html

四日遊得兩日玩!少兩日嗻!冇乜大不了!哈哈哈!
回復 dellwtko #3 的帖子

仆街啦!乜都book好唒無得改,呢個我攪嘅兼領隊,實比FD屌能死!

多謝CHING提點,咁有冇好建議提供?

第時出去玩,睇吓當地日暦先好book機票酒店喇!

我未試過呢個節去泰國所以果兩日嘅情況唔太了解,不過我上過月彿誕時喺芭堤亜,D場係要關門,但D女仲要搵食,所以Beach Road大把女,另外你6號到,果兩日你咪係咁抄牌,囉定D女電話We7叫外賣囉,9號晚返到曼谷,唔知你住邊,如果近Nana或Cowboy,去Sukhumvit路搵FL啦!唔會完全冇嘢攪嘅!放心!
回復 dellwtko #6 的帖子

收到!咁都冇緊驚!我係芭堤亞book咗間villa,4間房有成4千幾呎,係驚唔知去邊度搵女返去玩姐!因為我地都係第一次去芭堤亞玩!曼谷book咗蛇美后面間dream,諗住唔駛行咁遠!

另外問多句,141上都有曼谷"外送",有d都OK,標價5K,呢d得唔得?仲有個agent嘅wechat亦加咗佢,不過好貴,ST 2hr 1Q 要10K!唔知有冇CHING試過
tigerperman 發表於 2017-6-25 00:59

另外問多句,141上都有曼谷"外送",有d都OK,標價5K,呢d得唔得?仲有個agent嘅w ...

泰國咁多女,我未試過呀,如果你呢次去試,記得翻嚟出個包膠呀!
酒要買定, 唔係周圍都唔賣酒, 7仔都唔賣

在sukumit road 找女、小心是妖
YouTube 有片說上星期開始花街夜店一律要最遲零晨三點關門。
ngpeter1688 發表於 2017-6-26 23:48

在sukumit road 找女、小心是妖

多謝師兄提醒! 不過我相信你攪錯咗,要去Sukhumvit路搵女果個係樓主,唔係我!
I\'m interested in joining, can you PM me?
曼谷酒店好正,全程留係度玩啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:11