LS is so hard

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

HOW TO GET HIGHER MARK IN IES?
LS其實唔難,取分關鍵在於“闡述”
* H, s$ d* ?( l# v一言以蔽之,你要當考官如孩提,咩Q都唔識,你就鉅細靡遺咁將你嘅推論,一步步展示俾佢睇  d8 y" Y( C. H4 L: Z6 k$ o" z
我當初只靠呢個技巧,LS輕鬆奪5*
回復 HeiGor #1 的帖子
% z7 N6 J2 {/ D2 t5 [# ~' P1 L1 `4 e( Z# J$ Z% X! `
都努力不管怎么样
可憐白髮生 發表於 2017-7-2 17:51
, G& I) h/ M3 P" ]. z( ^$ ~LS其實唔難,取分關鍵在於“闡述”6 ?: T: \5 b& t' B7 D) [
一言以蔽之,你要當考官如孩提,咩Q都唔識,你就鉅細靡遺咁將你嘅推論,一步步展示俾佢睇
& A; M; k# S  A  c! ?% ?; S) H我當初只靠呢個技巧,LS輕鬆奪5*
" |' v9 F& V# I4 w/ o% ^
呢樣野對時下的學生黎講,已經好難了+ M* D' V: G8 ~) I$ l
試問有幾多學生對社會時事正反兩邊有深入了解及分析呢?最多的都是人云亦云,搬字過紙

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:19