[囡囡推介] 氣質靚女寶兒,雪白大波呼之欲出,AV式高級吹奏,令人快感加倍

名稱: 寶兒
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23108-灣仔-樓上骨-寶兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門一見氣質靚女寶兒,紅唇笑容燦爛,嬌豔如花似玉,身材火爆,玲瓏浮凸,曲線完美,性感撩人,上身呢對雪白大波呼之欲出,真係見到都硬鳩曬,一入到囡囡即時流露出狂野嘅本性,柔情似水好殷勤招呼,大家攬攬錫錫,佢熱情奔放,笑容淫淫地海底撈我月,搞能到激情澎湃,好有氣氛,床上熱完身幫我寬衣解帶,兩條肉蟲就衝入浴室玩鴛鴦戲水,波推素股水中簫,細佬即時有晒精神,真係令我百玩無厭.......
好快沖洗完返出來,我就對佢發動柔情攻擊,爽到佢呻吟震震,成個大姣西轉身黎按住我錫暈全身,個樣簡直係性感到爆,打脷錫暈我全身敏感點,前奏好夠投入,撩得我痕痕咁慾火高燒,AV式高級吹奏,下下深頂喉嚨,瘋狂吹到雪雪聲,爽死,令人快感加倍;再來個69激情吹奏,盡力張咀,深頂喉嚨,真係好過癮,令人性趣大增,男女都好興奮,吹到咁上下,細佬已經硬到頂唔住,再唔收口實收我皮,拿拿臨叫停上套埋牙,俾佢先騎,騎乘高超,快有天然水湧出,細佬出入更加順暢,一陣間搞到我好舒服好興奮,feel欲仙欲死,砌翻佢激戰三百回合,叫聲又銷魂又淫蕩!西水愈流愈多,水簾洞夾住支野舒爽無比,最後掛鼓,我啜住波波大力插到爆,爽到我欲罷不能,真係好值得再試!