[美國] 墨西哥Tijuana一D問題

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小第未喺呢度出過post,因為七月尾八月頭會回美,返去三藩市探親,有幾日得閒,所以想去Tijuana玩幾日,已經睇囇幾位師兄呢一兩年嘅包膠,亦上網搵過資料,由San Diego機場坐巴士轉電車過關呢D都應該冇問題,問題係:

1. 有D師兄話HK club酒店唔係好得,請問有冇師兄近來住過,情況如何?我只怕音樂太嘈,晚上瞓唔到!

2. 唔想晚晚都去HK club,除咗呢間外,邊間質素有咁上下?

3. 網上睇到果度今年冶安麻麻,未夠半年已有400單命案,有冇師兄近來去過,係唔係咁差呢?

請各位師兄有玩開Tijuana嘅指教吓,感激不盡!

唔建議一個人去 除咗屌真係冇咩其它嘢可以做
d房隔音好差 建議係附近搵間酒店來訓覺
治安還好 夜晚就唔好周圍去 留番係HK

多謝師兄指教!

我只係一個人去,因為只有3日weekdays有期,我都知道可以做嘅嘢只有食睡吊疴!不過我預咗,我只係有D擔心酒店同冶安問題,經你咁講,我會去住Marriott,計劃瞓到早餐仲有半粒鐘先起身,食完早餐游吓水hea吓,到咁上下嘆個下午茶,小睡片刻,五點零坐的士出去行下,食個簡單晚餐就去HK club,攪完嘢應該都好早就坐的士返酒店,三日好快過!
if you know which date you going to TJ, pm me. I can go down there with you. Don't have to stay in Marriott.
多謝師兄分享

多謝師兄分享
回復 dellwtko #1 的帖子

1.hk club對面有一間酒店,也是hk club同一間公司的,比較靜一些.
2.TJ所有club我都去過,除了hk club別無選擇, 一個人去安全第一.
3.那邊治安時差的, 萬事小心.
I want to try sometime too
Have fun
好玩安全,拿够美金,找个汇率好的店换比索去club好一点,,本人对这一片地区深知
how much budget for a 2 days trip?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:21