[賽後報告] 混血儿BB擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,跟住開始沖涼,幫我波推,好甜蜜既感覺,

簽到
名稱: 混血儿BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A36560-深水埗-一樓一-混血儿BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食得魚翅多,間中去食番D無咁高價嘅貨色,深水埗區混血儿BB,樣子係我柸茶,性價比又高,波大又白滑,籮友好推,混血儿BB擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,跟住開始沖涼,幫我波推,好甜蜜既感覺,令我不斷強化小弟!水中簫送冷熱水吸蛋蛋,浴室係服侍左十幾分鐘,單單侍浴服務已經抵啦。咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。拿拿臨男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,轉下個姿勢,混血儿BB騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,最後來個扶住佢條腰從後推進,推到囡囡瘋狂大叫,經過一輪狂轟猛炸後,束勢以待,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住混血儿BB食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。混血儿BB服務用心又多元化,值得推介比大家。
诱人的宝贝
回復 wusapp #1 的帖子

多謝分享
   Looks sexy
好靚身材正好
好似幾SEXY
籮友好推

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:48