[食家報告] KL Bukit bintang - Golden city spa

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我諗師兄們未去過呢間,我係 Google 同 YouTube search 到。上次出trip 來都想試,今次終於一試感覺都還 ok!
勝在價錢平過三本同 importer 多。
地址大家 google 就見到,收費 228
入到去大廳,經理就叫哂囡囡出來選,大慨有 15人到
有印尼 x3, 泰國 x5, 越南 x7, 估佢唔到冇中國
質素都係越南好d,個個都高大,只有一個嬌小同 cute,我就選左呢個越南妹,好似係 45號,先賣單後上房
囡囡 20歲,來左 2年,學識講唔錯既國語,溝通到好開心
有女友 feel,係房教佢講國語,佢用心聽用心學,學左幾句玩熟左開始熱身。
本身以為好似泰國浴有 spa 一齊浸浴,完全錯哂,呢d 場只係玩全套,冇咩特別。冇按摩!
吹肅功力馬馬地,囡囡嬌小波大,不過唔係爆乳,我唔係大鐘意超大的
brown lin,lin 唔大又唔硬 唔好玩,妹妹都夠緊,小弟好快就搞掂
其實最緊要佢態度ok 又肯傾偈,都ok啦 不過不失
回復 hiukit #1 的帖子

多謝ching分享

娇小越南妹,态度好,妹妹紧。
多謝師兄.. 冇乜服務就真係差d
請問通常有冇比小費囡囡?
how much is the damage bro?
回復 cman18 #5 的帖子

在馬拉 不用比,一野買單唔使煩

回復 bbqpork #6 的帖子

Already mentioned on my post, it is RM 228. Everything has been included
不错的经验
多谢分想
我也是最愛越南妹妹
感謝分享~
So detailed report for good sharing
感谢师兄分享

呢間軟件oK,硬件唔很得。
感謝師兄分享~

感謝分享~
thanks for sharing
回復 hiukit ##1 的帖子

多謝ching分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:59