[唱K-GF] 旺角四樓NC「特別安排」測試報告及簡單分析

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

所謂「特別安排」,就是不walk-in,同熟媽咪預先夾定,有好嘢先上。

老尖:比較簡單,打電話去、媽咪話上得就可即刻出發。
佐旺:比較麻煩,打電話去、之後仲要再等再夾。

其實我後晚飛日本,依家仲未做功課,心情猶如熱鍋上的螞蟻…
咁我仲掛住出去玩!!!???

無計,呢排太多NC 討論,搞到心痕痕。

發訊息俾老尖A場神秘媽咪先…。
無覆…。應該係冇開機。
又話星期六有得玩既!!??

即刻call 四樓媽咪,做「特別安排」。
媽咪話未返工,叫我等。
一等就是三小時…。

媽咪call,話有女。即刻出發!
我:「如果勢色不對,即刻幫我起鐘先呀。」
媽咪收到。

條女叫細細粒(假名),在我到前已經有其他人開名。
媽咪即刻閘住!!!
媽咪對那人說:「我有個客(即係我),而家趕緊嚟,已經起埋鐘添嘞。如果佢唔啱坐,條女自然會過你檯。」
如是者,熟媽咪就幫我爭到條女返嚟嘞。

以下是我對細細粒的評價。

好處:
陀地.後生.任渣(衫內).健談

壞處:
不算美女.一味講嘢我難搭咀、所以有啲悶.沒有任何風情或火花

埋單:千二鬆啲,為約六百/hr. 如果係老尖,張單就要二千以上

賽後感想:感覺普通,未算好玩,有少少悶。勉強算係消磨到時間。

但「特別安排」確實有其好處:
-        毋需食扒
-        女一定是後生陀地
-        一定有水抽
-        不用飲酒
-        唔會遇到「殺父仇人」式的無禮招呼

「特別安排」最大壞處:
-        往往要喺屋企等三、四個鐘才有女 ,不適合時間緊逼的玩家

媽咪Q & A

Q:暑期開鑼未?究竟有冇運行?
A:一切仲未清楚,要容後通知

Q:現時茶舞情況如何?
A:冇女。千祈唔好嚟。

Q:上次坐好索果件AA(假名),而家仲喺唔喺度?
A:仲喺度,我隨時都可以坐佢。

我冇即刻答媽咪…。雖然AA係好索(個人認為),猜枚氣氛又好好(我猜茶),又可以略為抽水…

但感覺上…我同AA 始終係冇嘢,所以見唔見番,其實我冇所謂。
唔似老尖場,啲女硬係做到同我好似「懶係有嘢」咁 ,搞到我成日心思思。

不過無論如何,今次旺角「特別安排」既測試係成功既。
雖然我未必同條女好啱KEY,但都起碼叫做有個譜先。
總之一定係後生陀地,一定有水抽,就係咁。

(完)

回帖獎勵 +288 元錢

其實我好耐都無去4樓,我始终覺得係劈酒埸,唔係好啱我。
睇來我要再去一二次,因為4樓啲囡囡質素係高旺角其他埸一啲。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享。

四樓曾經有個熟媽咪,可惜自己係單兵,有時佢哋忙,都費事做我生意,已經好少上去

回復 tarochan #4 的帖子

N 年前,一個星期可以上四樓 3-4次,下晝拎半日假,下午點半鐘已經上到去開始 happy,通常都會坐兩至3個囡囡,而且每件都有佢嘅賣點,總唔會令我失望
但近呢 4-5年,雖然都係同一個媽咪招呼,但總係好似自己攞黎衰咁,每次都要撞手神,但十次總有八次都係失望而回。所以亦都減低在去冒險的意慾。近年D囡囡好多都走去做個體戶,又唔使劈,又好搵。

埋單前,熟媽咪入嚟同我傾計,細細粒即刻挨落我膞頭,扮哂小鳥依人。
就好似老細一入嚟,HEA 緊既員工即刻埋位做嘢…。笑死我。
埋單後…。細細粒送我。
細細粒:「你講到個AA咁索,我真係想會一會佢。」
我:「純粹個人意見啫…。其實我知呢度都有其他索女架。不過我無份坐啫嘛。」
Lift 前,細細粒望住我…。終於有番啲少女既笑容,外表上還可以啦…。但求先坐檯太硬朗喇,成個男仔頭咁,搞到我渣波都無乜癮…。

四樓無錯真係劈場,以前喺度我試過柯打兩打啤酒,就係為咗要隊冧某條女…。
依家大家都就我,我唔駛再劈喇,飲酒方面已經退役了。

今次「旺角-特別安排」證實了:如果我肯俾三、四個小時媽咪步儲,上到去,我係一定唔駛坐最差果批。
有得抽水已是一定了,雖然每個女仔尺度不同,好似AA呢類索女就只可衫外熨吓…。但樣靚,後生,黐身,攬得,猜枚氣氛好。都OK既。

不過,旺角既女仔始終不會像老尖的「會灌我飲迷湯」,我只會趁暑假才會去多的四樓…。

tarochan 發表於 2017-6-25 08:43
四樓曾經有個熟媽咪,可惜自己係單兵,有時佢哋忙,都費事做我生意,已經好少上去

今時今日,單客玩劈場一定會有困難,所以四樓我都唔係成日上。
今年只係上過兩次咁大把,再之前果次,已是去年秋天的事。
不過睇完某CHING 啲 report,都有少少興趣試「海上」,想睇吓今日香港既黑房激場又係咩環境,希望唔駛打咁多怪獸…。

sboy1987 發表於 2017-6-25 09:39
回復 tarochan #4 的帖子

N 年前,一個星期可以上四樓 3-4次,下晝拎半日假,下午點半鐘已經上到去開始 ha ...

往事只能回味。十幾年前,我在四樓同樣過了不少「激情」的日子。
二十年來,佐旺囡囡人工只係加咗三十蚊,唔會再點招呼單客其實係正常。
依家我經常都用三、四粒鐘去同熟媽咪夾,效果叫做「尚算OK」吧(但都談不上係好開心)。不過唔會每個客人都有咁多時間同啲媽咪夾咯。
如果CHING 要博,可以去老尖博。但要駛錢,同埋冇保證。
不過如果俾你博到,無論招呼、談吐、氣氛都會係另一個層次。

cyberkencyber 發表於 2017-6-25 10:58
今時今日,單客玩劈場一定會有困難,所以四樓我都唔係成日上。
今年只係上過兩次咁大把,再之前果次,已 ...

自己响4樓冇乜運行,基本上越去越少。上次同某師兄去某少炒店,媽咪安排2個女女陪食飯,再上夜總會玩,可惜女女唔夠後生,冇乜特別。

多謝分享

暑假有驚喜,睇運氣

人老了, 無本事好似C HING咁玩法

so good! Thanks for sharing

多謝報告。即是新手便沒有運行了。

多謝分享。暑假會唔會有大學生做暑期工?

cyberkencyber 發表於 2017-6-25 02:26
所謂「特別安排」,就是不walk-in,同熟媽咪預先夾定,有好嘢先上。

老尖:比較簡單,打電話去、媽咪話上 ...

星期五晚我也在佐敦玩了2個場,兩個場的女也可以大車/搜身和隔褲摸下面,暑假妹要預7月份才有

回復 ray819 #16 的帖子

Thank you for information, now i will wait for July

Thank you for sharing! Can u pm more information or contact , thanks a lot

July is the reactivation month of many trades.

其實4樓2-3年前仲有幾個靚金魚, 我可以話係靚過尖咀場既, 不過佢地都跟佬走左了