樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 旺角四樓NC「特別安排」測試報告及簡單分析

單客,靚女冇我份,但偏偏喜歡做單行俠,無奈😅
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 me_me #41 的帖子

獨行侠有它的好處!不用爭女,什么时候走都可以

单嫖獨賭,古有名言。
有一次我同一個老友上NC。
好好彩大家都坐一個啱咀型,
我老友就細细聲傾偈,我就大大力抽水,我朋友條囡囡見到我咁狼死,自己过枱,我老友好唔開心,我就好尷尬。

回復 Juapong #42 的帖子

但每次去厠所,經過得見到好多幾個靚女。點解冇我份。次次都係咁。😂

回復 me_me #44 的帖子

所以師兄们說得没错,最緊要媽咪做到野!

真係太耐冇去,自己以前去開嗰間都唔記得係幾樓。

4樓係有好野,但通常好快俾人搶晒,試過去Club De Angel玩,walk-in行上去俾媽咪當我冇錢俾,我寧願上深圳玩算

me_me 發表於 2017-6-28 22:43
回復 Juapong #42 的帖子

但每次去厠所,經過得見到好多幾個靚女。點解冇我份。次次都係咁。😂

呢個情況其實我都持續咗好多年。。。

rollyourboat 發表於 2017-6-29 01:13
4樓係有好野,但通常好快俾人搶晒,試過去Club De Angel玩,walk-in行上去俾媽咪當我冇錢俾,我寧願上深圳玩算

我第一次去Angel , 直頭唔俾我入。(而家有熟人先再去)

多謝分享

cyberkencyber 發表於 2017-6-29 01:35
我第一次去Angel , 直頭唔俾我入。(而家有熟人先再去)

比錢夾受氣,除非多貼身靚陀地,唔係都唔使指意我去

回復 rollyourboat #47 的帖子

如果星期六,八点 walk in有女嗎?還是已经搶晒

Thank you for sharing!I love you lol

Thank you report

回復 Juapong #53 的帖子

剛從四樓回來,八点到沒有太多人。第一个中女不是我的目標,第二个二十三,四歲個小很小過不了自已。第三個青春可爱的小女大慨二十有氣质我们的話題很多!快乐的一個晚上,坐了三小時一千五。值得!

Juapong 發表於 2017-7-2 00:04

剛從四樓回來,八点到沒有太多人。第一个中女不是我的目標,第二个二十三,四歲 ...

弓起CHING 坐到好嘢。但…有冇得抽水??

回復 cyberkencyber #57 的帖子

先小車然慢慢搜身跟大車很有 feel,會再上去

Juapong 發表於 2017-7-2 00:04

剛從四樓回來,八点到沒有太多人。第一个中女不是我的目標,第二个二十三,四歲 ...

ching WI or有熟媽咪?

回復 stupider #59 的帖子

Walk in but got a lot of info from cyper ching,he is so helpful