[囡囡推介] 巨乳40寸模潘金連毒龍鑽猛攻環保吹簫環保口爆樣樣皆精...

簽到
名稱: 巨乳40寸模潘金連
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A53077-深水埗-一樓一-巨乳40寸模潘金連.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門.哇真巨乳40寸模潘金連個噃!大眼瓜子美人胚子,身材均勻,麻甩佬想要嘅全部有齊,入房即幫我除衫,仲見多汗濕掛响冷氣口位,比個like你!到我幫佢除,吸手靚波,消脂幼腰搭埋長腿靚籮,立即洗白白,佢細心幫我洗,我又唧D梘液同佢捽下波!隨後波推,跟著掉轉個屎忽同我磨鳩,磨下磨下,真係想一鳩插入去!沖淨D泡泡之後,抹身上床,嘉欣開始蛇脷漫遊,咀我提子,錫我肚臍,吸我春子,吸完就吹..see...雪...雪...啜的美妙音色,  聽到我欲仙欲死啦!唔得!掉轉佢屎忽,69又玩得!經我黃金舌頭一舔,wow,登時濕潤一片...「呀...痕呀...舒服呀honey!入我啦...」好啦,上套做大事啦!先來推車,推得佢啪啪聲V哇鬼叫!捉住對手係咁狂抽...之後換番騎乘位,啜住個奶頭係咁砌,最後比佢波波夾腸夾爆……爽到全身軟曬

回復 83lawlaw #1 的帖子

巨乳40寸模潘金連……毒龍鑽猛攻,環保吹簫,環保口爆樣樣皆精

够姣够淫
一定要屌呢條大波妹!!
胸器一流好诱人
多谢师兄分享
回復 83lawlaw #1 的帖子

多謝分享
原來嘉欣先係真名
Artkwan613516 發表於 2017-6-25 22:48
90後索爆妹仔39G激凸真波玲瓏浮正見到流晒鼻血,招呼一流

冠軍騎師,AV 服務頂瓜瓜,從未如此舒服過
Artkwan613516 發表於 2017-6-25 22:47
毒龍鑽猛攻,環保吹簫,環保口爆樣樣皆精

揼得撚雀得,勁波美女
Artkwan613516 發表於 2017-6-25 22:47
毒龍鑽猛攻,環保吹簫,環保口爆樣樣皆精

1米8高模特身形索爆樣貌魅力爆燈独龙冰火口爆多元化服務可打真軍
enjoyhk148 發表於 2017-6-26 08:23
1米8高模特身形索爆樣貌魅力爆燈独龙冰火口爆多元化服務可打真軍

床上出力落力恨恨咁砌佢就最啱
enjoyhk148 發表於 2017-6-26 08:23
冠軍騎師,AV 服務頂瓜瓜,從未如此舒服過

吹簫騎功AV服務頂瓜瓜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:12