新女90後Angel@凱盈澗SPA,青春有活力,而且手骨得,super girl friend feel

名稱: 凱盈澗
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43761-銅鑼灣-水療SPA-凱盈澗.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人人都可以係食神,正所謂食到正囡就係食神,
銅鑼灣 凱盈澗SPA,90後新女Angel,真係超正,
清純無撈味,笑容燦爛如花,夠青春夠有活力,
外表斯文,身型都幾正,黑絲長腿,玲瓏浮凸,曲線完美,
皮膚白白滑滑,簡直係性感到爆,超值一試,
Angel好殷勤招呼,大家先黎個熱情擁抱,善解人意,服務好到加零一,
沖洗完返上骨床先按摩,開背有板有眼,正宗手骨,佢見我咁疲勞,
由頸一路向下推按,細心認真逐步逐步幫我全身慢慢按,
酸痛位加多幾錢肉緊,做到力夠穴位準,真係好舒服,
按到咁上下繼續推油,推油如是,服務做到足,一D都唔偷懶,過程推按得好到位,
用力推呀推,從頭到腳推到我幾乎瞓著咗,推到我全身都鬆曬,
到歡樂時光,精靈乖巧嘅佢,紅唇索女笑容如花,雙眼水汪汪好精靈,
清純嘅靚樣引人入性,手勢溫柔又夠細心,對我更加體貼入微,
似足女友咁細心,冇耐興奮發射升空,真係好值得推介.....

總結: Angel好nice好Sweet,服侍都好到位,唔搵一定走寶!
好身材好吸引
青春無敵
好身材
年輕貌美
身材好到不得了
Nice body figure
多謝分享
回復 kingcole #1 的帖子

Nice girls ! Thx
多謝分享
身材好吸引

90後新女斯文曲線完美服務週到。
How much did you spend?
身材唔錯
多謝師兄分享

好想試試

非常之正

正到無朋友

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:45