[囡囡推介] 白滑豪乳真波39F挾腸主動熱情多水多汁激環保吹水啸口爆...

簽到
名稱: 翻版秀娜女神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A45974-深水埗-一樓一-翻版秀娜女神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

原本今日打算翻食心頭好原來佢休息失望,好彩有朋友知我口味,介紹另一個女俾我,仲話純正白話溝通包我滿意系翻版秀娜女神!入到房女女第一眼俾我感覺優勝過apple既係佢對波波目測已經好大大大,見到咁即時揸啦!再急不及待雙手驗下對波先!女女並冇反抗,仲好淫咁捉住我隻手黎揸佢自己對波,呢下印象分已大增!所以白話溝通絕對啱feel樣極順眼又後生23歲到160cm左右,我地一邊解甲都一邊傾好多野,佢絕對係一個好友善冇冷場既女女,佢剝光豬後就到我剝, 見到佢咁fit既身型我細佬好快硬晒,入到沖涼房用對波波幫我bm, 又柔軟又舒服, 中波吸手中淺啡lin, 當然做足有水中錫lin同水蕭, 自動波同埋個人夠淫,全程都好似好渴望俾插入咁,攪到我都加倍投入。抹乾身, 我問佢點解未做都好似好high咁?佢話自己大食,所以對性特別渴求,未講完佢已經推我落床後就擒我身上幫我漫遊全身,全身每一個地方都照顧周到, 真係值得一讚,而我覺得最正就係佢同我含果陣,佢係含得好實,雪雪聲feel到佢係好想食晒落肚咁,含左一陣我就已經好relax..... 真係好舒服,經過佢 9深1淺式既深喉,我細佬比佢吹到愈來愈粗大..... 大到差d塞唔住佢把口!之後佢就用條脷係咁奶我龜頭, 又係上面打圈咁轉而佢隻手都好唔得閒, 係下面掃下我2粒波子~真係好正~~ 令我感受到前所未有既快感,跟住佢企起身拉我雙手揸佢對波, 好有手感之後佢仲用pat pat係咁磨我細佬,我差唔多預備入先叫佢訓底m腳比我男上插, 見到佢個粉紅一線鮑好乾淨,我對準佢隻鮑魚一野插入去, 水源充足之餘仲好緊窄,插入去之後完全比舊肉吸啜到實晒,我係咁狂插..... 之後又做咗好多唔同既花式..... 好似狗仔式, 半脾邊燒鵝, 女上男下等等都有玩哂~尤其係玩女上男下個位真係好正,比依依條摩打腰係咁un下un下同前後搖擺對波搖擺不定咁郁黎郁去......我細佬係佢個洞穴裡面真係比佢chok到爽死呀,我緊係忍唔住一洩如注啦, 最後佢仲有送收音機,佢同我講佢真係有高潮,btw, 真假都好,我都好滿意依依既投入感,跟住我地嘆係床度休息一陣, 佢話仲未飽我趕時間,約定下次再返食!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好身材好吸引

enjoyhk148 發表於 2017-6-26 08:17
青春无敌童颜巨乳個樣好似漫畫公仔有前凸後凸 

未試過咁淫賤嘅女女,一滴精都要出晒為止!

enjoyhk148 發表於 2017-6-26 08:17
未試過咁淫賤嘅女女,一滴精都要出晒為止!

二十幾歲Model級靚女,有樣有身材有窄緊隧道

enjoyhk148 發表於 2017-6-26 08:18
二十幾歲Model級靚女,有樣有身材有窄緊隧道

高挑白滑後生妹廿几歲樣靚身材正偷食住家菜

bobking 發表於 2017-6-26 09:05
高挑白滑後生妹廿几歲樣靚身材正偷食住家菜

簫妹條俐係龜頭上打轉,勁。

Nice balls

回復 onelive #1 的帖子

身材好吸引