[賽後報告] 可愛嘅大S,鬼咁心急,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!

簽到
名稱: 大S
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A41319-深水埗-一樓一-大S.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平日都要加班,前兩日唔使加仲放早咗工;戇鳩鳩同同事去深水埗洗樓,心目中都有件囡囡想搵,佢就係至可愛嘅大S啦,按鐘入閘,大S望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。二話不說猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,轉位來個男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,最後喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,一唔屌到大S狂叫先派貨畏飽佢,屌得咁撚過癮,大S梗係會係下次返桌目標啦。
回覆 讚好 不讚 使用道具

雪白双峰好吸引

Lovely leggy girl

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多谢分享