[囡囡推介] 青春无敌童颜巨乳個樣好似漫畫公仔有前凸後凸 學生靚妹...

名稱: 學生靚妹仔21
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43037-深水埗-一樓一-學生靚妹仔21.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一 係門口見到學生靚妹仔21歲,公仔咁既樣就入左去, 仲好似幾後生咁之後除衫大家沖個涼先,沖涼期間我梗係手多多抽下佢水啦, 而佢又用番對奶幫我抹身, 好小試到真波波係有前所未有既澎湃感覺,之後光著身掉佢上床, 就隊條鳩比佢含左一陣再訓底比佢瀨全身, 佢車輪轉鑽到我粒lin凸起晒,我忍唔住打左個震, 之後幫我含多陣撚,含到嗯嗯聲之際, 見佢下面開始起水,咁我叫佢上套後溫柔地慢慢插入去, 佢既叫聲好好聽,我重複地快入慢出佢個水簾洞,慢慢佢就用對腳夾住我要我插入D,我都抱緊佢, 壓住佢對E奶, 真係好軟好撚勁正!一路插, 望住對奶搖摇下, 個視覺真係好正,加上佢細細聲叫, 感覺好鬼爽!插插下佢就用腳cool住我, 示意我再大力D再插入D,咁我當然配合佢, 聽到佢既叫聲加大, 我都配合佢加速抽插,插左一輪, 到我訓低, 等佢女上啦,扶住佢條腰插, 好正!佢捉住我對手上佢對E奶度, 叫我渣實佢,佢就自動波un我, 好爽!佢un到攰訓左落黎, 咁等我頂返佢,渣住佢個pat, 頂返佢上去,我頂得越快, 佢叫聲越大,頂到我都出曬汗, 大力頂多2下出貨!最後大家攬住抖下再沖涼俾錢錫錫走人……

回復 enjoyhk148 #1 的帖子

白滑後生妹廿几歲替工,樣靚身材正偷食住家菜

回覆 讚好 不讚 使用道具

bobking 發表於 2017-6-26 09:04
明星樣貌90後美女笑容好身材正嘯功掂冰火口爆毐龍顔射齊有

胸前對波大到爆衫主動熱情大波BM索靚正掂 

身材好吸引