[新兵問路] 新手請去曼谷好芭堤雅好呀?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手唔熟,去曼谷好定芭堤雅好呀?曼谷有咩浴場可以去呀?
扒吓文先啦!
我第一次獻給了曼谷,我覺得曼谷已經好好玩了。
芭堤雅的話就唔知啦😂ching可以睇睇自己偏好邊方面節目,再睇睇bkk定pty適合自己
曼谷先啦,你睇啲文就知。睇完就知咩啱你玩。我已經玩到上咗引。
keith13 發表於 2017-6-26 14:43
師兄有咩好介紹呀?

你先睇我啲post先
in fact, either place is more than enough for first time
回復 b9chan #6 的帖子

我之前都有睇過你既post呀
係咪浴場就去7hevea唔識串,密muit,isabella 都有人介紹過
bangkok 集中d,咩都有
keith13 發表於 2017-6-26 20:27
係咪浴場就去7hevea唔識串,密muit,isabella 都有人介紹過

7係口爆場,如果師兄耐力唔係特別持久,唔建議去!否則可能(好似我)全程15分鐘搞掂就唔抵啦....
我第一次就係自己去BKK
鍾意冲涼去曼谷,玩bar,agogo去芭蒂雅
平日鍾意行商場就BBK,鍾意渡假feel就pty
樓主, 我都係新手我自己perfer去曼谷多啲, 鐘意沖涼
keith13 發表於 2017-6-26 11:30
新手唔熟,去曼谷好定芭堤雅好呀?曼谷有咩浴場可以去呀?

大多數的玩法兩邊都有,口爆店及按摩店曼谷多點選擇,而快餐及街女的話PTY選擇較多。
其實這不應該是二選一的問題吧?最終總是都要去的,所以先去曼谷,玩一陣子覺得有點
煩了再去PTY,等 PTY有點煩了再玩回曼谷.....
曼谷 除左夜游 食同交通都比较方便
回復 trainboy #13 的帖子

師兄有無邊間沖涼可以介紹下呀?
回復 pkdiu33 #15 的帖子

師兄有無邊間沖涼可以介紹下呀
ilovejapangirl 發表於 2017-6-27 15:31
大多數的玩法兩邊都有,口爆店及按摩店曼谷多點選擇,而快餐及街女的話PTY選擇較多。
其實這不應該是二選 ...

師兄有無邊間口爆店同按摩店介紹下呀?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 21:25