遲來的Gina番食報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事發在GINA話幾乎墮入求職陷阱的當天,早一個星期約好了,妹子早已在附近食野行街等我,相信應該係求職有關,一身白衣出現(不係白衣天使制服)真係令人眼前一亮,和第一次見面比多了一份成熟感覺,但面上笑容依然令人難忘及吸引,上到房吹下水先,慢慢先除衫沖淙,都係果D野咁啦!上到床已經急不及待輕印下咀,再來就係佢個人表演時間,細佬俾佢又吸又啜,仲不時目光接觸真係好想即時盲擒佢,但又不捨得佢口技,享受多一陣先,但偏偏就係呢個時候老細砲話來電,不聽不得之下講了成十幾分鐘電話,我都不好意思,佢不但無炸形,仲笑笑口再由頭來過,令我由軟變返硬,之後當然盡慶而歸,今次仲小心退出,避免好似上次咁甩奪事件嚇餐死,跟住慢慢先去沖涼再吹多陣水先走,老實講過哂鐘我都無留意,但佢仍然只收一個鐘錢,搞到我有點不好意思,總結GINA係個好有心的女仔來,只要細心對佢必定不會令你失望,雖然不係話好靚女果隻,但絕對不會嚇走你果D,身形矮小不肥,好啱我呢D本身不太高的男士,大家記得不好放飛機就好了.
頭香?  謝謝分享
多謝分享~
回復 pkhkofo #1 的帖子
4 H7 `6 W% U% U& {
2 d6 o' ?* S+ p9 S2 X8 @性感撩人,惹人心動
多謝分享
多謝分享~
Thanks for your sharing.
thanks for sharing. will try try her service
回復 ginaforawhile #5 的帖子$ H1 {1 S2 U! w$ ]3 q

: {! B$ ~% y( X) Y" g- O- C  R7 C俾心機!!! 努力
謝謝分享你
正吖。 好舒暢咁啊。爽
Thanks for sharing , pm contact please
回復 pkhkofo #1 的帖子
1 `/ c$ z$ c" N4 }( e& @, b6 t, [, C
多謝分享~~
改咗時間好慘約吾到
多謝分享~
謝分享~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:38