[賽後報告] 2017 越南女遊報告 Part 1 (超多相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

六月份又到我出遊的日子。寫報告之前先來個開場白,先謝 Jacklong 在我出發之前介紹了幾位靚女給我,使我抵步後省了不少時間去找囡囡。下機立即有女伴來接我,先謝。

跟著我今次的報告會我不會公開任可夜場。亦不會回答任何夜場的地點及囡囡的 Contact。原因是越來越多二五仔(小白)。同我攞完料, 轉頭走去同女講,話我把囡囡相片放上網,甚至將我報告的相片轉給囡囡看. 差點害到我條新女唔同我去玩。我給人篤背脊己唔系新事,但未到越南就畀條女鬧真系第一次。OK,開始入正題。

Day 1, 晚上九點到,新女友來接我機, 雖然第一次見面,但之前己在微信己 chat 了近一個多月,真人比相片瘦小小,十八歲四眼妺,成個純情學生妹樣,不錯。

返酒店小休後就立即開工,條女十八歲六個月,年齡細細,但好玩得,服務態度好,又乜都肯做, 水多,叫床聲大,非常有女友 feel,最後完成了越南第一發。

呢條女亦係我今年準備帶去泰國玩的新女伴。由於之前有人把我去年帶女去泰國玩的報告給她看。妹妹仔聲明唔比放她相片上網。答應左人,所以唔會分享她的相片。

剛做完就收到短訊,另外二位戰友 H 及 R 君己抵達酒店。二位都是近年的戰友。因時間己半夜,所以他們亦都約了自己老相好今晚相聚。

我們今次入住 Cititel boutiques Hotel.  地點雖在巷內,但離大街只系幾步。check in 後大家就步行去新海雲食消夜。提醒一下,新海雲食物質數下降,難食,又貴。提議下次去對面的辰記 (Din Ky) 食。

我今次住的 Cititel Boutiques Hotel 可帶女,免過路費。房間唔算大,但清潔,雖然在巷內,但安靜. 行幾步就到 Catwalk, Chill bar,星克巴及好多食店都是步行可到。唯一不滿就是早餐。人手不夠,食物無常不 Refill, 餐廳冷氣壞左,超熱。

酒店相片

Day 2.

早上十二點,我條女走。暫走時,佢問我想唔想佢今晚返來,我話都好。點知佢話,好想我唔好叫佢今晚來,因為佢今晚有約。我心中暗笑,重好。你唔來,我可以去揾另一條女玩. 最後約好去泰國之前一晚先再見面,暫時分手。

中午我們去食 Ban Xeo.一家在西貢三郡好有氣的店,曾上過美國旅遊電視節目。店名叫 Ban Xeo 46A.  徐了 Ban xeo 好食 其越南春卷亦好好味 . 先聲明呢間的Ban Xeo 比其它的貴。點解要咁講,因為以前帶戰友去食,點知比小人話我帶佢食貴野從中取利,收回傭。

Ban Xeo 46A 的相片
ban xeo 02.JPG
ban xeo 03.JPG
ban xeo 04.JPG
ban xeo 01.JPG

Lunch 後帶 R 及 H 君去十郡洗頭,剪頭髮。我就上樓探我條女阿红。阿紅今日無返工,叫左另一位就秋。中女,己廿六,但身材幾正。秋話放工可以外約,St 2百萬,LT 三百萬。暗示有姐妹可雙飛。可惜今晚有節目。先抄牌留下次用。

阿秋 Zelo 上的相片。

晚上一行四人去了八郡一家越南餐廳食。其中一位朋友 阿海系我多年的戰友亦來 Join  我們,海早在一星期前己到。

呢間食店食物都0K,幾平下。坐 VIP 房,有大波靚女服務,不過得過睇。

餐廳女持應及食物相片
quan Vong Cac 299.JPG

飯後四人去左紅燕的新場玩。新場三月尾先開張。今晚約左條高妹。未到之前都知道佢系唔出街的,但見佢咁靚,又想試下有無運。當晚亦點左一件可出街的囡囡坐枱,做 Back up.

高妹 and My backup
2017-06-04 07.24.23_resize.jpg
高妹
hana 3_resize.jpg
hana 2 (2)_resize.jpg
高妹 Wechat Photos
Mami

呢個場靚女都幾多,我作晚的妺妹仔亦在此場返工,不過今晚同朋友出左街,無返工。我們七點玩到十一點。酒水,房錢, Mami 小費每人大約花了 $52 美元。女過夜 300萬加坐枱費50萬。

今晚K房內的活動照片

我最後都溝唔到個高妹出去。只好帶左個Backup 出街。我同R君帶女過夜,H 及 阿海因為另有一頭住家在越南,無帶女走,只坐枱。各比小費 50萬.

我及 R 君見時間还早,就帶女上 Sky Bar 玩.  去左 CHILL bar. 酒店行過去五分鐘。門票 30萬包一杯 mix drink. 當晚系星期六,天台幾乎無位。全場氣氛都幾好。二條女都幾 Enjoy.

十二點幾返房開工。我絛女 21歲,身材及服務都過得去。但同作晚的四眼妹妹仔真系無得比。

Day 3 早上九點多,我條女走。中午有一新朋友 J 君從香港來 join 我們。同時 Jacklong 今日亦出來偷食 join 我們今晚去 Beer om。我與 Jack 在網上相識了多月,今次第一次見面,Jack 亦入住在我們的酒店, 佢訂了一間最大的豪華房,有房,有廳。

中午一行六人去五郡錦麗食牛河。飯後大隊殺上 Phu Nhan 郡 玩全套。睇過我報告都知我小去全套店玩,今次去主要系想約見一位靚女。因未見過面,條女唔肯上我酒店,唯有花錢上去買個 friendship 亦同時帶朋友去玩下全套店。

點知上到 V 返左鄉下。老板娘帶左八條女出來,有幾位都幾後生。收費己升到一百萬。我就順口問老板娘阿 N 重有返工嗎? 點知老板話有,正在上鐘。死火,條舊相好同我講已無做雞成年,去讀書,講大話。為免大家在這場面相遇,立即拉大隊走人。出到門口,老板話阿 N 落鐘啦,你要唔要返來啦。吊,重走快幾步 tim. 點解要走?主要原因佢唔知我己到左越南。我亦唔想佢在此場面穿佢大話。

返到酒店,新朋友J 及 R君去一郡洗頭按摩。此店靚女都幾多,收費30萬洗頭加按摩,小費50萬可起機,100 萬可吹。未必每條女都肯吹。以上價錢是相熟的囡囡報的公價,可加可感, 睇你本事。

我坐 jack 的電單車返去 phu nhan 区再繼續探新店。又给我地揾到二家洗頭店. 入場 10萬。女小費 20 萬可起機,亦可外約。平過一郡及十郡多多聲。我條女幾靚,白,高,但無乜波。Jack 條女就大左D,但肯做 bj.

晚上大隊去食牛肉七味。越南特色餐。牛肉做七種唔到口味的菜。食完大隊六人去 Beer om 玩。

牛肉七味相片
bo 3.JPG

今晚 Jack book 左間 vip 房。我就约左1位 jack 抄左牌比我的囡囡 (之前有 chat 過)。呢條女 19 歲叫阿玉。唔算好靚,但氣質高雅,身高又有水蛇腰。識中文。但呢點唔重要,因為我識越文。

各人都選了自己的心水女。我自己就叫多左一條女坐枱原因系阿玉有另一枱客。成日走出走入。佢話另一枱系熟客,在我到之前己到。她只陪坐,晚上會同我出街。

我另一條女18 歲,剛開苞一個月。詩文, 有啲怕醜,純情樣。我都幾中意。又抄牌留下次用。

我們 七點玩到 十二點,全晚每人酒水加二個 mami 的小費,每人用咗 $57 美元。 女過夜 300萬包枱費。其實應該系 350萬,因為熟客,mami 無起我地價。每人小收 50萬。

大隊去辰記食消夜。食物真系好過新海雲好多。返酒店無立即開工,二人傾咗近一個多小時,條女好有女友 feel, 好多話題 睇落係讀過書嘅人 . 跟著各自沖涼,女先,我後,點知我出來見佢訓左,我見佢今晚飲多左,就比佢訓到第二朝先做。這是我個人的作風,你可以話我儍。

阿玉

今晚 Beer Om 內, 辰記食消夜
attachimg]12899541[/attachimg]

Part II coming soon.......

補充內容 (2017-6-30 00:05):
Part 2 http://141hongkong.com/forum.php ... ;extra=#pid70572081
回復 austinpower #1 的帖子

Sofa spot!!

Great report my friend~

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

終於等到越皇報告

精彩精彩!!
期待下集

看到囡囡相及食物都很正,谢師兄詳細的報告。來自: iPhone客戶端

用心報告,多謝分享

请问这里是西贡还是?

師兄好鐘意唱K喎

多謝師兄分享精彩報告!

好可惜今年join唔到你地

首先多謝越王報告先,但有d野想請教下?
全套店係包做?
Beer om其實係咪唱k?
因為越南半套就多,全套未聽過

精彩精彩!!
期待下集

精彩報告!四眼妺有無相片...

謝謝ching詳細報告,期望下集

谢師兄詳細的報告。

謝謝師兄精彩的分享

多謝越王師兄報告,期待下集精彩內容

呵,你和jackylong終於見面了呀

小白真的很多,哈,有的就像你po的,知道你去那裡玩,抓了你po的圖
直接到店裡問mami有沒有這位小姐,接著裝熟,最後什麼都說出來
所以我才都只分享一些無關緊要的事和照片,任何問題都是回答...先去爬文吧,會找到你要的答案的

回復 yuen190 #14 的帖子

恨到流晒口水!一個字-正!

多謝越王師兄精彩報告

Thanks for your excellent report! Looking forward to next one.