[新兵問路] 芭提雅口交店質素如何?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

黎緊6月29號去芭提雅,但又唔想去AGOGO BAR俾女女屈酒錢,純粹想去HEA下。我就試過BKK既口交店唔錯,想試下芭提雅既,但好少見CHING去口交店。有冇人知質素點呀?
GAKKIPACO 發表於 2017-6-28 09:35
黎緊6月29號去芭提雅,但又唔想去AGOGO BAR俾女女屈酒錢,純粹想去HEA下。我就試過BKK既口交店唔錯,想試下芭提雅既,但好少見CHING去口交店。有冇人知質素點呀?

印象中PTY沒有像 BitStyle, 7-Heaven 那樣的日式口爆店。
所以以審美觀來說可能比較偏歐美一點。
另外就是有些提供口爆服務的小姐可能是LB,接受不了的話要注意一點。
口爆店位置的話師兄可參考地圖:
https://drive.google.com/open?id ... K2Q&usp=sharing
去disco撈女咪經濟實惠囉
期待師兄試完出報告!
回復 GAKKIPACO #1 的帖子

Ching, you can try Pirates Bar, I have nice experience !!
https://www.facebook.com/pages/P ... ub/1672237276391301
其實要平,去soi6咪得囉,千零銖包囇,不過質素麻麻!
dellwtko 發表於 2017-6-28 22:48
其實要平,去soi6咪得囉,千零銖包囇,不過質素麻麻!

SOI6好似歐美系列多?
GAKKIPACO 發表於 2017-6-29 12:53
SOI6好似歐美系列多?

係呀!不過如果要平,果度算平
dellwtko 發表於 2017-6-29 13:02
係呀!不過如果要平,果度算平

多謝師兄教路,我諗都係坐下agogo睇下女算
回復 ilovejapangirl #2 的帖子

原來soi6也有口爆店喔?!!
逛過幾次,是有快餐店,ladyboy店
快餐店一般妹1000,房間300~350
都是正常的床+房間
沒看過曼谷日式口爆那種沙發格局

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:35