[LB專區] 請教一下如何分辨LB????

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位師兄:泰國旅遊有一個很大的問題:要怎麼分辨LB???

有人說,看身高,LB通常較高.....而且身材較粗壯,手指頭也比較粗且長...

但是:手術技術愈來愈進步~~~

有人說,看證件,泰國政府其實很保守,縱然動刀完成,身份證還是不準改,性別欄上男性的泰文比較短,女性的泰文比較長;

但是~~~假證件一大堆....

小弟的想法,有人可以貼出來動刀後的小穴是長什麼樣子嗎????那個小穴應該是長得跟真穴不一樣吧????謝謝各位師兄~~~
其實個人覺得睇樣你真係分吾到GE LB 得好少,已經完全吾似男人個D 好大機會係TS 了

個人認為只要你一眼望埋去覺得係lb嘅就肯定係lb
玩吓呢個game綀習吓先去啦:

http://www.thailadyboylovers.com/ladyboys/

Alandavid 發表於 2017-6-28 11:30
玩完GAME 都係一樣唔係咁明

咁你有冇睇過D指示呀?我再post一次,如果英文唔好明唔曬,去google翻譯啦!了解咗之後,去Nana搵間LB bar實習吓,然後去Sukhumvit路現場咁搵D女或妖玩多次, 機本上如果唔肯定就當佢係妖就最安全!
回復 archimedesma #1 的帖子

依家要係外表度睇好難,喉核果啲依家做手術都可以整走佢,若果真係要睇點分別,首先留意身高,東南亞種嘅女人一般比較細粒,泰國,菲律賓,印尼果面都係咁上下,若果條女身高超過165CM以上,就要小心啲喇,另外LB,TS手掌,腳掌都會比正常女人大,仲有就係盤骨果位,\都係會比真女人大,不過依家好多妖精妹妹12-13歲就開始食藥,
再加上可能佢家族遺傳屬於細粒嘅,呢啲真係老手單憑外表都未必睇得到,點都好啦,假如相頭身材都咁正,就算係LB
TS都一試無防吖
dellwtko 發表於 2017-6-28 11:14
玩吓呢個game綀習吓先去啦:

http://www.thailadyboylovers.com/ladyboys/

隻GAME跟本就樣靚LADYBOY差就LADY
Paolo912 發表於 2017-6-28 16:32
隻GAME跟本就樣靚LADYBOY差就LADY

咁先check到你D分辨能力吖嗎!哈哈哈!
god know...but he never told
The only way is to check their pussies!
見到美女 , 理到係TS 定真女
食左先算
吾係後悔嫁
吃了几次。你就会分了。
好似身份証無得改.....有無假証就唔知
分乜鬼呀有條嘢咪仲好玩
飲醉左更加唔識分
回復 archimedesma #1 的帖子

係泰國行街見到一個美女路過,我自己會先睇手掌、手腕、腳爭、腳板、前額、身高,同埋化妝
做個overall評估
通常一有邊D位唔順眼,都估得出係唔係LB

但當然一定有D先天優良料子做女人,手細、腳幼、腳板小、圓渾前額、驕小身高啦
strap or OB有好多😂
隔三五個星期就有人問一次, 問來做咩?

你打算隨街搵一個貌似女性就上房?如果係咁隨便又何必理佢LB定女?

好多CHING講過好多次, 曼谷女場同LB場分得好清楚, 場主亦不想有麻煩, LB Bar就係LB bar, 女bar就係女bar

正正經經出來搵食的LB, 為免爭執, 亦會講明俾你聽係LB

剩下就係存心屈你錢的LB至會扮真女, 你唔上WE7, 唔用LINE搵女, 就唔會撞著呢D屈錢LB

最後, 睇睇睇, 睇乜鬼, 咁易睇得出就呃你, 叫佢俾身份證你睇, 就算變左性切左蕉, 泰國身分證都不會改性別
archimedesma 發表於 2017-6-28 09:47
請問各位師兄:泰國旅遊有一個很大的問題:要怎麼分辨LB???

有人說,看身高,LB通常較高.....而且身材較粗壯, ...

假西咩樣,google search下"post op ladyboy"、"ladyboy pussy"呢D keyword咩閪都睇到哂
呢樣都視乎醫生手勢既,手工好既真係好靚,睇上半部陰唇都好似,但通常睇下半部陰道口會睇得出係向內反入去,真閪陰道口唔係咁的構造
手工唔靚就好明顯會睇得出開刀疤痕添

所以TS咪搞個陣咪又要熄燈,又要用手遮遮掩掩囉

Anyway,樣靚、岩傾、價錢岩咪入閘囉
叫你同佢生仔過人世咩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:20