[新兵問路] 唔知點揀,求大神幫忙

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟下月想去個淫賤旅行,資金不多,大約只有3萬!揀唔到去泰國定越南,兩邊都係第一次去,人生路不熟,現想請教各大神,越南玩安全嗎?會唔會俾人拉?如玩5日大約幾錢(3晩玩)?謝解答
回復 rvbull #1 的帖子

3萬去泰國已經可以豪玩
3萬新台幣或港幣? 差距很多.

梗係港幣啦
HK$30K, then you can go both places ...

樓主你講笑呀?去泰國或越南五日玩三日,問D師兄3萬夠唔夠!就算你要坐商務位(4千幾到6千幾),住五星酒店(千零蚊一晚),都仲有成萬幾兩萬港紙去玩三日,你自己話夠唔夠呢?

3萬港幣玩5天?可以玩到翻了,而且全部花費還有找

3w HKD 你還能帶我一起去
rvbull 發表於 2017-6-28 10:26
小弟下月想去個淫賤旅行,資金不多,大約只有3萬!揀唔到去泰國定越南,兩邊都係第一次去,人生路不熟,現想請教各大神,越南玩安全嗎?會唔會俾人拉?如玩5日大約幾錢(3晩玩)?謝解答

去越南是大致上安全的,想更放心就去泰國,第一次去,去泰國較容易,幾乎甚什地方都可自己探索,在越南很多地方如沒人帶,根本玩不來。
三萬元看怎玩,去泰國的club如pimp,可能一、二晚已可花光,如只玩平民化的,夠用有余!

祝好鷄运!
3萬,玩到周周爛.
只要不是样样都土豪要求,带多个人去玩都够了…

回復 AaronLeeA #10 的帖子

我今期有個團友去玩4院晚帶 900USD。光條頭二晚就用左 450 USD 酒店,加女過晚及 Beer om 酒水,未計飲食及一次冼頭。

好彩第三,第四晚食白菓。唔係我都唔如佢點找數。重要喺無帶信同卡及 ATM.
回復 austinpower #13 的帖子

HKD$900😱

上次有團友都帶唔夠錢
有帶咭但冇開oversea atm
最後由佢埋單我地俾返cash 佢
唔係佢帶唔到囡囡返酒店🤣
回復 yhwong #14 的帖子

Sorry! 900 USD, not 900 HKD.
回復 austinpower #15 的帖子

我通常預每日消費最多us$300
最後一日就留定幾百萬盾下次備用

回復 yhwong #16 的帖子

佢最初問我頇幾多一日。我亦提議 一日 300 USD. 第一日到,佢話帶了900. 最尾一日介紹了一位年輕洗頭妹。呢條女收 400萭過夜,但到最後又話唔要。唔要都要比一半。人家一場出來。由七點食,到十一點去唱完K。點都要比錢。最後第二晚我食。300萭ST。

夠了................吹.推.射   樣樣來3萬有找.   為啥沒有(抱)呢?     這是行程裡面花費最多的
謝各大神
三万,够晒啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:13