上海開飯

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出差SH,偶見飯堂,驚現莞式ISO, 但時間只有90mins ,開大,要wechat 師兄 M 我啦
本人親身驗證
師兄 PM 我,Thx
how much $$!!
其實北方好多地方都有莞式桑拿,咩徐州,蘇州,杭州,合肥,等等等等。我經常北上,最平500蚊有交易。同一個質數,同一個女女走唔同城市收費可以差好遠。例如係徐州收500,上海就千幾。 所以上海玩唔抵,果D女女會去山東,安徽(主要合肥),江蘇(主要徐州同南京) 呢三個省份做,收的價錢隨時低於上海一半。 最抵玩合肥同徐州。 不過唔係做廠做工業野唔會無端端去呢D霧霾城市。
師兄, PM Please
我間中都要上上海, 但成日搵唔到食
pls pm me. I go SH very often. thanks
請PM我呀大哥

Ching, 合肥徐州边度揾到?
請PM我, Thanks
Interesting to hear that this city has DG sn
回復 chanph #8 的帖子

徐州有好多開大場。可以試試凱撒皇宮。498 massage,毒龍,開大
mikestreet5ter 發表於 2017-7-8 05:28
回復 chanph #8 的帖子

徐州有好多開大場。可以試試凱撒皇宮。498 massage,毒龍,開大

Ching agent有無V7?
那边呀有娘挺,稍事歇息又去出精
回復 janvandenbor #1 的帖子

師兄 PM 我,Thx!!!!!
回復 mtlrichter #13 的帖子

请问师兄what is娘挺?

Ching, pls PM me, thank you.

師兄 pm plz, 謝謝你
師兄 PM 我,Thx
師兄,PM我 Thx
回復 mikestreet5ter ##11 的帖子

謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:42