[酒吧/夜店] 第一次韓國沖涼之旅---best anma

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做CD-ROM 就多,第一次寫包膠寫得唔好不要見怪
首先多謝 ilovejapangirl 同btxhcn 二位大大
唔係都唔敢去衝閘
入正題,前晚係第三晚留左首爾了,見下午整左個人蔘雞煲,又飲左人蔘酒
就係時候去今次韓國之行既重點之一 the best 出發
然後就於晚上約十時左右到達,一見到照牌就好易認
就直落地牢,去到前台,有一男一女係counter
都係識簡單英語溝通,然後就收左我24萬won(貴過btx大 1萬won )
然後就帶左我塊間房仔,叫我等個男人幫我按摩45分鐘先
之後先有女仔服務 (我估可能係無咩女,所以搵人幫我按下摩先)
好快就按完摩,就等服務員帶我落地牢,心情真緊張,因為以為有得睇ipad 揀女
心諗咁遠來到食件扒就傷心死,幸好g運還不錯,一落地牢見到個韓妹style 女女
長髮 五呎四左右高,笑容滿面,一見面就車足成分鐘,即時細佬都有曬反應,
之後就係通道倒吹呀吹呀,非常落力咁吹,然後又錫Lin  
因為就咁係樓梯旁邊吹,間唔中有人會行過,嗰種feel 真係正到暈
吹到咁上下啦,條女就帶左我去旁邊角落倒,就開始攪第一Q,實在太HIGH了,
所以比佢坐左幾分鐘後........已經........坐爆左
韓女係幾好SERVICE,之後仲會好細心咁清理細佬......
之後就入返房沖涼,沖完後就係床上吹下水啦(當然係用手機GOOGLE TRANSLATE)
雞同鴨講,都係問下你係邊倒來呀,韓國好唔好玩O個D野啦.....
咁傾傾下,女女又手多,攪我細佬了
不過可能真係年紀大,女女雖然好努力,又吹又打飛G,但仍然係死蛇咁
既然咁就無謂大家辛苦,叫女女休息又訓一陣,然後就沖涼閃人,結束今次韓國SN之旅

PS----最後發現左,原來我比24萬WON係因為大叔幫我按左摩,收多1萬WON
        因為我朋友過多幾日去,只係收23萬,睇下有無C兄下次可以証實一下係咪咁收多1萬啦
Thank you for sharing. best report.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 frankie1881 #1 的帖子

玩得開心,多俾冇所謂啦。

第三个女女是可以2发么?

恭喜大大順利成功!

多謝師兄分享!

多谢师兄分享

Massage or not, price is the same.  For me, that was 230K.

你係 碌卡定現金?好似 碌卡要俾多1w surcharge。 IPAD揀女fish先有,不過睇唔到塊面,加埋啲身材都係PS嘅,同盲選差唔多。

多謝師兄分享

不错的经验

我六月尾去完23萬won

多谢师兄分享

回復 frankie1881 #1 的帖子

Thank you for sharing your experience.

多謝師兄分享

不错了,今天问了一家op,外国人比韩国人贵四万,13万的项目要我17,相当于整体低一个档次,直接放弃,歧视也得有点限度呀

多谢师兄分享

Nice Report, Thank you for sharing!

謝謝分享 下次試試看