condom問題

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各ching...買condom係香港定去泰國先買,,,主要買0.01,泰國D藥房會有嗎,,我會先去pattaya,
兩邊的condom價錢相差多少,以0.01為例[sagmai]
Ching,出黎玩穩陣少少,香港買左帶過去安心又放心

我在泰國藥房沒看到過 001, 建議買了再帶去。
我通常都係喺泰國買普通嘢咋,戴厚d安全d
donald73 發表於 2017-6-30 02:43
各ching...買condom係香港定去泰國先買,,,主要買0.01,泰國D藥房會有嗎,,我會先去pattaya,
兩邊的condom價錢相差多少,以0.01為例[sagmai]

在Siam Paragon的B1有Watsons,那裡有賣相模002,001不確定
沒在泰國看過,001基本上只有日本買的到
買個套都要問!處男問膠貼
師 兄, 如果係原廠進口貨,係同香港價差唔多。
講平泰國一定平過HK 好多

講多款應該HK 多
但其實杜記係泰國超市都好齊款
回復 sexslacker #9 的帖子

yes, 我都好鐘意係泰國買 dom
i always buy dom dom before I got to bkk, at least i feel safer in my mind, maybe only me...

also people said that the dom dom in thailand are usually smaller, is it true?
買左先去吧
回復 boinkboink #12 的帖子

你係香港係邊買架,,,上網定情趣商店
要薄?帶卷保鮮紙去咪得囉
因為消費水平問題, 買正貨都係泰國平。
曼谷有屈臣氏, 有Booty's呢D連鎖藥房, 唔怕買到假貨
回復 donald73 #1 的帖子

我用開0.09mm
有次 S T Nana 條女 冇袋 回酒店途中 她帶我去藥房買 好很貴
Alandavid 發表於 2017-7-1 11:11
有次 S T Nana 條女 冇袋 回酒店途中 她帶我去藥房買 好很貴

明明周街都 7 仔.....同藥房夾埋?
pony2007 發表於 2017-6-30 16:18
買個套都要問!處男問膠貼

哈哈哈,唔肯定樓主係唔係處,啲確膠咗D D

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 00:13