一個屬於我既<假期> 紫荊~ Holiday

320 元錢 回覆本帖可獲得 20 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好快又到暑假,但對於扮工一族的我,那會有假期,所以成日都比到自己籍口,去按摩順便休息一下,自從上次Walk in都有好西食,今日就特登釣埋個骨精朋友收工齊齊去Happy

骨精朋友果然唔係講笑,一入門口已經識開名,可惜幾個都忙緊,後尾彤彤介紹左個fd比我老死,第一日番工既money,靚女就係靚女,D姐妹都靚過人,目測20左右,身材幾高,應該有c級,今日老死有艷福啦,正當我頭痕之際,好彩又有一個新番工落鐘,目測都係20左右,同money差不多,不過好似仲性感小小,二話不說拿拿聲入房

天氣好熱洗澡都耐左,無耐頭先既妹妹已經拎埋冰水入黎,仲幫我抺埋我抺唔到既位,新入行已經咁體貼,認真乖女

上床先開背,有小小生手,睇得出係新做,不過陀地妹都預左,起初第一眼望以為佢幾cool,原來唔係傾落幾好傾,而且笑點低,過程輕鬆又愉快

過左一陣我就示意推油,皮光肉滑推油特別舒服,可能平時扮工比較攰,有小小睡意,女女好識做,較暗左燈仲叫我好好休息一下,一陣先有力玩,就咁推推下就瞓左

瞓到濛瀧既我,突然感到有小小觸電感覺,原來她趁我睡著時偷襲我,我笑笑口話手勢幾好,她調皮話最易上手就係依樣,我依然閉目享受,但發覺自己定力小差小小就走火,所以都係先轉身

轉身望真,好靚女,身材唔洗再目測,實體感受有C,好鬼滑手,小妹妹係唔同d而且她比較貪玩,時而加速,時而慢碎,我都不甘示弱,開始上下其手,可能開正D 妹妹仔個樣,摸摸下feel到她幾享受,仲開始挨向我身邊輕聲呼吸,我一隻手搓波,一隻手摸著她的臉,想不到有意外驚喜 最後她躺在我心口上抱住我,我再都飛唔住,搞到她成手都係,連衫都有小小,真係唔好意思啦

小弟第一次搵陀地係咁有情人Feel ,過程中真係以為她是我女朋友 ,臨走前我依依不捨深深咁抱著她  
< I could hold you for a million years
To make you feel my love.>

Holiday, Thank you for giving me an unforgettable experience

回帖獎勵 +20 元錢

我都去放假先,多謝分享

回帖獎勵 +20 元錢

靚靚陀地,唔支持唔得

回帖獎勵 +20 元錢

非常吸引啊

回帖獎勵 +20 元錢

好爽呀師兄

回帖獎勵 +20 元錢

Body figure looks nice

回帖獎勵 +20 元錢

多謝分享