[食家報告] Best Anma一遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

六月去首爾,本身不斷提自己唔好去滾,點解?因為環吹始終有一定風險,怕會惹病,但細佬戰勝大腦,最後都去了best anma一趟。

地點:好易搵,跟足師兄咁講就可以
時間:4pm
去到冇乜人,俾23萬W,就入去沖涼刷牙,攪掂就肥女人帶你落樓,去到已經有條女等緊
條女唔係我鐘意嗰type, 個樣麻麻,係擺到明整過,真波應該B or C中間,皮膚滑。

一開始bar枱環吹,本想叫佢帶套吹,但算啦環吹就環吹,吹左一陣就帶我去梳化女上,插幾分鐘就爆左,之後帶你入房繼續,囡囡唔識英文,好難溝通,由於唔係自己鐘意類型,所以我好少主動,跟住都係佢幫我沖涼,上床再吹硬,再女上完成第二次。

冇得㨂女就係咁,錢俾左,好唔好都一餐,但出奇地可以完成兩Q, 因為在香港一樓一,起Q都有啲難,因為冇服務,怕硬唔到要自己幻想,心理壓力大,好快就射,但韓妹唔同,俾貴啲都值,起碼有服務。

完場帶我出房經過bar枱,三個韓男被環吹緊,何其壯觀,如果遲一個鐘去就好。

小弟細膽,環吹完而家日日睇住細佬會唔會有事

多谢师兄分享
非常之正,好经验啊。
thank you for sharing. good luck
谢谢分享~

様子可以嗎,像不像韓星,身材年纪如何?
在 Anma 的韓妹一般服務是真的還不錯,挺溫順的感覺。
vv--vv 發表於 2017-7-1 09:05
様子可以嗎,像不像韓星,身材年纪如何?

我嗰個個樣整完係麻麻的不像韓星,但身高身型都係fit.

我最緊要係真波,假波太石頭我會起唔到頭

當然可以選妃係最好,但我估有原因,見地牢都係得5,6間房,同一時間囡囡應該唔多
選擇本身就是效用所在。不能選秀 美中不足啊
回復 mihei #1 的帖子

也一起祈福希望不要中招
服務好就非常加分!!
請問一下BEST進去需要預約嗎,還是直接進去就好 ??
進去BEST需不需要預約阿? 看到他們的網頁有分類 但是是什麼意思??
回復 mihei #1 的帖子

謝謝分享,內容豐富
谢谢分享
BEST 的女生不知整體素質如何

FISH雖然可以用照片選,不過多半都修很大...
getgod32 發表於 2017-8-18 17:20
BEST 的女生不知整體素質如何

FISH雖然可以用照片選,不過多半都修很大...

BEST係佢選俾你, 有冇得彈我唔知, 始終第一次, 語言又唔通....

韓國咁興整容, 我相信要搵個天然又靚既就冇乜機會
講到我這次去,我真的很想去了
去到果刻細佬一定戰勝大腦ga la

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:59