[曼谷] B&b奇遇 day 3(文長)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

點解一出就係day3....因為實在太好玩...可能

無化妝..真人靚好多

無化妝..真人靚好多
頭2日實在太唔好玩啦

一早起身鳩流流...咁去下間酒店個d日式桑拿玩玩先
心諗今次一定要選個高既..去到泰國當然選身高夠高..係香港好難搵同價錢好貴.
行去phorn條桑拿街..好多女女坐係出面..有野性有狂野..遠睇見到有間全清純
個個都清純到爆..目測大約全部18-25...唔係掛.同埋佢地穿到好sexy露出小屁屁
咁今朝就選呢間玩
選左一個超細粒...超清純.佢既外表已經吸引到我放棄高度
咁選左佢比錢..佢拉住我上房.入到房.佢放水先之後佢攬住我輕車
之後就脫衣.脫光光..我坐係度.佢背住我坐大脾.假波..重點係無毛同埋佢真係好嫩..攪到我好似食緊妹妹仔咁...之後攬完錫完仲抬高patpat打開塊西我睇...嫩到呢!仲係粉紅色
去沖涼!我選左唔係企係度沖..一路沖一路車..之後我玩下佢屎眼..放左1/4隻到無反抗
仲好似有水出咁!仲要勁hi係咁大車(之前已用高露潔)所以車得好投入.睇得出佢唔係做出來
今次得米啦
上到床佢問我推唔推油..你對假胸推我咪仲唔舒服..選擇唔推..上床開佢波
奶佢塊西真係fit到佢d水係噴出來..佢忍唔住上載..佢背住坐上來.成個背到係紋身.呢d叫清純有點狂
坐左一輪..佢應該累!我就同佢我係上面..佢狗仔式咁抬高佢..我係屌既過程一路用手指玩佢屎眼
之後仲問我係唔係喜歡用手指玩屎眼..我答佢係!其實我想講想用條野多過手指
玩左一輪狗仔轉男上..我照用手指玩..因為無水.我到係得半隻手指插得入
.條女係個袋度拿支ky..比d ky係我隻手指度..之後佢仲主動捉我隻手直插後花園(個人唔喜歡插得太深..因為無套..真係接受唔到!
我就用條野想插佢花園仔.嘩.佢好大反應話no..之後同我講我只係喜歡用手指
我唔理佢..捉實我條野用最硬既直插..係插既過程佢露出一面楚楚可憐既表情一路就叫no
感覺我在強姦.我見到佢表情我無收手..仲要插好深
成條攻哂..之後佢話ok..可以接受...真係好緊.一路屌一路睇佢摸自己睇埋佢無毛既妹妹
個刻真係好似拍片咁..屌佢屎眼起碼15min..全程佢到好享受.之後仲要我快d大力d..射個下大大力捉住佢隻腳真係正到爆
之後問返佢..佢之前比人用手指味試過用鳩...
埋單比左500蚊tip佢...呢500真係低屌到爆..開發左個妹妹仔..睇佢屌完佢真係扑下扑下咁..太痛掛..所以師兄唔好話我做壞行情
問左佢20..同埋張相無化妝..化左靚好多
真係真人靚過張相

簡直超正
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 靖仔 #1 的帖子

抵哂喇
前後入哂

ching一d都唔憐香惜玉喔

ching好興致

刚去试了,服务不怎么样,房间很差!床很小,我也是选了有浴缸的房间。
哎。。同人不同命!
妹妹还说那里的客人一般给小费都很大方,曾经有个客人给了某位很漂亮的技师1万 bath 小费,我脸皮薄, 虽觉得一般般但最后还是给了500 小费, 汗。。。

对了,我选的技师偷钟很严重,我选的是60分钟,但在里面其实也就40分钟这样,根本没用到浴缸,就是站着随便洗洗,洗完就开始吹硬就搞,她还不肯在上面,一定要我传统位搞,靠,出水了就聊聊天,也没按摩,
唉。。。 不过本人确实样衰,也能理解妹妹喜欢帅哥的心态。
自从东莞没落后,我就再也没开心的玩过女人了,悲剧啊!

妹妹喜欢帅哥的心态係大道理

可惜假波

回復 靖仔 #1 的帖子

你地讲唧车系5系kiss啊?

tyloh 發表於 2017-7-1 18:22
刚去试了,服务不怎么样,房间很差!床很小,我也是选了有浴缸的房间。
哎。。同人不同命!
妹妹还说那里的 ...

師兄你給真多....

tyloh 發表於 2017-7-1 18:36
对了,我选的技师偷钟很严重,我选的是60分钟,但在里面其实也就40分钟这样,根本没用到浴缸,就是站着随 ...

我一般般...我完事後..想離開時...她還說還有時間...
還看慰給我看..出多一次..用腳幫我

玩得好憨萏盡與興

回復 tyloh #7 的帖子

師兄!勿做破壞規矩的行為!
冇任何服務及偷鐘點解要比小費。

Thai8899 發表於 2017-7-1 22:40

yes, they want tips, they hv to earn it

女女接受 CHING玩得盡興 呢500抵比

Thai8899 發表於 2017-7-1 22:40

我到覺...是是但但死魚咁...我比50蚊

thank you for sharing. pretty girl.

C眼都玩埋 正