有对表姐堂姐有性欲的吗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這樣算正常嗎?我個人感覺算正常的吧,畢竟在古代和表姐堂姐結婚都好正常,說明這種在自然狀態下是正常的
堂妹就冇,但細個十幾歲時就對其中一個阿叔嘅老婆產生性衝動,因對波大,當年佢三十歲度啦,記得當年有次佢揍完個女放學上咗嚟阿嫲屋企,又冇人,得我同佢兩母女係度,兩張沙化一大一細比佢兩母女瞓晒,我坐係地下打緊任天堂,寧轉頭見佢瞓咗,佢着住件灰色背心,對大波就係我眼前,咸濕起來我哄到好埋咁睇,我個心跳得好利害,真係好想揸落去,但當然冇咁做亦冇咁嘅膽!

堂姊妹就唔好喇、亂倫㗎!
zizikouan 發表於 2017-7-2 09:13
這樣算正常嗎?我個人感覺算正常的吧,畢竟在古代和表姐堂姐結婚都好正常,說明這種在自然狀態下是正常的

表妹就兩睇!姑表和姨表有分㗎!
回復 williamman00 #2 的帖子

十四岁以下的话 真的应该去抓爆!!小孩子做咩都得
回復 zizikouan #5 的帖子

15歲,剛剛過咗師兄講個年齡,好彩最後都係理性,冇事發生
zizikouan 發表於 2017-7-6 21:27
回復 williamman00 #2 的帖子

十四岁以下的话 真的应该去抓爆!!小孩子做咩都得

師兄、唔好引人犯罪喎!
回復 宝石蓝 #8 的帖子

早幾日先係地鐵度見到個小學雞搾住佢阿媽個奶同佢阿媽講:“阿媽,我要搾妳奶奶。”佢啊媽即刻同佢講:“阿仔,係地鐵度唔搾得嘎。”“甘我依嘎要返學校搾女同學奶奶。”“阿仔你唔好甘啦,乖啦,返度去先啦。”。。。
真羨慕依嘎d小學雞
christtttt 發表於 2017-7-14 19:44

早幾日先係地鐵度見到個小學雞搾住佢阿媽個奶同佢阿媽講:“阿媽,我要搾妳奶奶。 ...

養不教....
christtttt 發表於 2017-7-14 19:44

早幾日先係地鐵度見到個小學雞搾住佢阿媽個奶同佢阿媽講:“阿媽,我要搾妳奶奶。 ...

慈母多敗兒 培養一個色情犯 ?

係呀,做咗要面對屋企,而且大家重要經常見到面,有排受,代價好大,咪亂嚟,不過如果揸咗之後對方反應好似睇av啲情節咁,佢冇即時反面重覺得興奮嘅,咁就係你福份,我就肯定唔會有,當年理性係正確嘅……
親戚一定不會
Tonggggg 發表於 2017-8-2 01:04
親戚一定不會

好理性!
回復 zizikouan #1 的帖子

緊係唔好  E到唔乱傢

Yes
When younger boy
They are beauty

Yes, I want to fuck my cousin sister long times ago.  Wipe off her clothes and taste her nipples ... happy!

原來現在的學生這樣開放的!
一子錯, 满盆佳二索.
zizikouan 發表於 2017-7-2 09:13

你覺得不正常只是因為你是現代人,受倫理觀念束縛,不過提醒下你,人類超過100萬年歷史,婚姻倫理觀念只不過在其中0.5%的時間內被視為真理,而一夫一妻制被大部分人認同更加連0.01%都未必夠,所以,法律道德呢d野,其實都是時菜海鮮,一時一樣,價高價低,不必太介懷

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 07:30