[指壓囡囡] 太子/春秋

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄!太子同春秋過間場d女相頭較好,同埋有冇好介紹?
想當年第一個香港成人網時 就係睇左春秋條女好正 見到真人樣靚身材正 好斯文 佢話做老師 感覺完全係女朋友feel 依家都搵唔番呢d女 只能回味
回復 goodhell #2 的帖子

師兄咁2選1你會去邊間😂
回復 Singsingtochun #3 的帖子

以前我會去春秋 但已經好耐無去 其他c兄可能幫到你
春秋傳統場,服務有保証,相頭就見仁見智
春秋我未去過,太子我係常客,相頭較好我會建議 : 細V、Ivy、EE、K
謝謝師兄回覆!昨日試左春秋感覺幾好,下星期試埋太子先😁😁😁
回復 Singsingtochun #8 的帖子

Trird who?
thank you ching
用手機回應 Singsingtochun #8 的帖子

師兄可否講多D呀?唔該
我上次去指壓,個阿姐話:哥哥仔,你睇下你俾幾多錢先得噶,果410想要妹妹仔你會唔會唸多左呢?加下d妹妹仔少曬都收2000蚊啦,仲要係齋做喔,點會好似我咁又幫你毒龍又幫你不停吹啊?你估$410好多錢咩!我覺得佢講得好有道理
hkhin668 發表於 2017-7-12 16:40
我上次去指壓,個阿姐話:哥哥仔,你睇下你俾幾多錢先得噶,果410想要妹妹仔你會唔會唸多左呢?加下d妹妹仔 ...

道理顯淺, 可惜唔係人人都明
各有各道理!
未試過去指壓場,因為怕d女女比較成熟,想搵d幼幼,請問師兄們有什麼意見
懷念以前的癲娜
搵女,揀春秋 波波
她可以玩深喉
笑容好 服務好
招呼週到
回復 Gold007 ##19 的帖子

想知邊間好D就要两間都去,咁先有得比較㗎!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 04:16