樓主: Singsingtochun

[指壓囡囡] 太子/春秋

其實你想要咩類型先?
jua 發表於 2017-12-4 23:26
想問邊個最白淨 身材好的😊

細V 目測廿中至尾,5'5" 左右,過肩長直髮,瘦,A級,白。
Ivy 目測廿中,5'3" 左右,過肩長直髮,細B級,身材 fit,白滑。
EE 目測廿中,5'5" 左右,金金綠綠嘅過肩長髮,有 d mk feel,B級水滴形靚波,身材 fit。
K 目測卅頭至中,5'5" 左右,B級,身材 fit,肌膚十分緊緻。

邊個最白好難講...細V 同 Ivy 比 EE 同 K 白
基本上4個都身材 fit, 級數就應該 EE 同 K 差唔多,Ivy 細 d,細V就
thank you report
t-shiper 發表於 2017-12-11 14:23
細V 目測廿中至尾,5'5" 左右,過肩長直髮,瘦,A級,白。
Ivy 目測廿中,5'3" 左右,過肩長直髮,細B級 ...

睇ching描述,4位囡囡都算高及後生
Ivy 目測廿中,5'3" 左右,過肩長直髮,細B級 ...

謝謝分享
danpdd 發表於 2017-12-11 23:31
睇ching描述,4位囡囡都算高及後生

Ivy 最後生, 最白, 但最矮

希望幫到你
太子K車牌難唔難考?
ijlkijlkijlk 發表於 2017-12-14 22:38
太子K車牌難唔難考?

我冇考
不過聽聞幾難考
在指壓中三十以下算係後生,但唔多有,若間場有一兩個己算多了
RainbowSix 發表於 2017-12-18 00:56
在指壓中三十以下算係後生,但唔多有,若間場有一兩個己算多了

所以我都係去太子多

全港九指壓最細D女係晒呢度, 唔知係年紀細定波波細
penislee 發表於 2018-1-4 04:53
全港九指壓最細D女係晒呢度, 唔知係年紀細定波波細

D 4 个我只試过細V.....波波真係細
但是不做毒龍.........
D friend 講太子班稍為叫后生DD既都不做毒龍
去指壓不做毒龍去來托呀
一仔大Q把7 day 后生既啦!
K 好似聽說她会做毒龍......末有機會驗證
141廣告部 發表於 2018-1-4 14:18
回復 t-shiper ##23 的帖子

師兄你出相片實際啲 一清二楚

sorry, 我真係冇影相習慣, 而且我提及呢幾個囡囡都係場中一線, 佢地都唔會比我影
用手機回應 t-shiper #36 的帖子

幾位要唔要book?
2008新手 發表於 2018-1-5 12:44
用手機回應 t-shiper #36 的帖子

幾位要唔要book?

個人建議係要 book, walk-in 食得到嘅機會只得兩成左右
由其是細V, 佢一般收4pm左右, 經常 full booking
今日試左 太子 K 服務幾好 😁

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:48