[賽後報告] 2017 越南女遊報告 Part 4 (超多相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 3  http://141hongkong.com/thread-1836447-1-1.html

Day 11. 今天早上九點半回到西貢。送走相聚了五晚的妹妹仔。開始我越南之旅 Part 4

亦系入住 Cititel boutiques Hotel, 今次住住 superior room 平 D,無露台,但空間反而大D。因為露台空位變成房內的空間,所以下次有入住,提議住 superior, 不要住 deluxe. 徐非你系 Smoker.

呢 Part 行程原本系想返食舊女。但今日有一位新朋友到。新明友要求帶去K 玩。見有五人,好啦就今晚去K。約好 Jack 今晚出來。點知新朋友轉左坐夜機半夜十一点先到原因是夜机平好多,打亂了原本的計劃。

第一時間時通知 Jack 計劃有变。改明晚才去 Beer om. 又立即打電話比鬼妹仔改约今晚見 (原本上星期己約好明日見). 點知鬼妹仔今晚有約來唔到。失左返食鬼妹仔的機會 好想念鬼妹仔的粉紅奶頭呀

陣腳大亂。再打電話比 Backup No. 2 阿桃。阿桃在未到越南之前己有 Chat 過,重口響響話會帶人去富國島玩。點知排唔到期到現在都未見過人, 放左人二次飛機,重衰到條女的短訊都無回,正衰仔。好彩條女接到我來電 給我花言巧語之後並無怪我,還立即答應今夜來見我。原本想約七點食飯,但條女有家事,要九點半先到。都有小小怕佢今晚放我飛機。

今日中午無女陪。首先想起一條大眼 Wechat 女。系 Jack 用過及 confirm 相片同真人一樣。用 Wechat 約要求條女到我酒店。女回應唔去一郡,要我去平新郡的時鐘酒店。比左地址我。你都知我系唔中意去陌生的炮房。問價收多少。要一百萬,我回應朋友話上次你收八十萬。條死女包立刻 Block 我 wechat. 算,呢類快餐女都係無服務。一百萬加時鐘酒店加車錢都成百五萬。唔吊妳,放佢幾張相比你睇。

忽然想起全套點的阿 V 都系一百萬包房。不如試下 阿 V 。先去電問 V 有無返工,居然有。la la lum 去探阿 V。今次去到,舊相好無返工, 冇緣見面亦少了一份尷尬. 不過就算見面我亦不在乎,已成過去式.

其實我的舊相好知我呢幾日來越南,但我並沒有約定那天會見面,只係講過我到越南後會與她聯絡. 上星期我來過此店問過她,相信老板娘有同佢提過,她亦可能枯到系我。因為當晚佢有 sms 我問我在那,講大話呢二日病了,在家休息。明明返去做雞,重要講大話。算,都費時見佢。我最後都無回音。

今次第一次見到阿V. 真人比相片靚好多. 又白,奶又大 類似質素在全套店工作真係曬咗啲.  條女最初有點冷傲, 熟落少少服務態度又非常之好.

做完愛之後,我又問阿 N 是否認乃在此店工作. 答案係 Yes. 但今日冇返工. V 自認二人唔熟, 我問 V 她是否可以出來過夜, 他說可以但必須要十一點之後. 一般咁晏先出嚟我都係唔玩. 我曾經講過咁晏被放飛機的機會極高.

阿 V

晚上約好 H君及阿海去食 dinner.   去了一家好 Local 的店食海鮮. 放幾張相分享下。

oc nhu.JPG

晚上應新朋友要求,代佢安排一條女比佢今晚享用。手頭上都系自己女朋友點介紹比外人呀。忽然想到一位就系那位近日好紅的越日 mix. Call 下肯唔肯出來。又 ok wor. 答應唔返工,話晚上朋友到就 call 佢上來。

九點半,我條女先到。阿桃話祖父入左院,要在醫院看守到九點老豆來接班先來到。阿桃係小隻馬,眼大大,真人同相片差唔多。幾可愛。阿挑講過大話. 幾個月前我認識桃,桃話自己已二十歲。原來當時才十七,四月才滿十八歲. 講大話系自己未成年,怕年紀太细客人唔要佢。點會唔要十七歲,  怕酒店唔比入就有可能。

條女雖然人仔細細,但又幾好波絡。對奶好靚好靚,下面的小穴好淺 一插深小小就叫痛。見她楚楚可憐的樣了,也不大忍心大力的插。 估唔到 多日一直沒放她在首選的囡囡,係是這個 trip 中可排行等一. 二 的正女。有點後悔點解上星期唔先約見她?

十一點半,新朋友到,我代他約的女亦早他十五分鐘到酒店。我們就在酒店大堂等他。跟著就一起步行到辰記食消夜。 新朋友似乎係新丁一名。好後生,條女睇來似姐姐同細佬一般。返酒店後各自回房。我繼續我的 2nd part...

Day 12 早上九點阿桃要走。中午 Jack 又出來偷食。又入住間大房。今日行程先放新朋友在一郡的洗頭店玩。我,Jack 及海開二部電單車去三郡探新店。就在長沙,黃沙街河的二旁探索。找到一家三十萬的口爆店,三家洗頭店。收費十萬一小時加小費。入左一間玩。中女,25 歲小費比 20 萬,可以起機。

今晚一行五人去 Beer om. 七點準時到。我一早己約好阿玉今晚陪我。我一早知玉係紅牌,好多熟客,我答應比佢坐二枱,只要晚上可出街就Ok。我都叫左另一條女坐枱。系大斈生,唔出街。Jack 亦有二條女。其它各一。

今晚飲得多, 一共已飲了96 罐啤酒 加上囡囡又叫了好多野食。  又東風螺 ,牛肉又火鍋 全晚酒水,飲食,mami 小費由七點到十一點半,每人花左 近$75 美元。系呢個 Trip 用得最多錢的一晚。但比起去年 1127 及 700 玩真系平好多。我舊年有一晚無叫野食每人都用左 120 美元。所以今年雖然有位 Ching 人在 1127 留左枝酒比我,但結果都無機會去飲用。先多謝留支酒比我的Ching.

今晚在 Beer om 的活動相片。
ngoc 5.JPG
ngoc 2.JPG

全晚玩得好開心,點知到十一點半準備要走時。阿玉走來講。 對唔住呀! 我今晚突然間有咗大姨媽唔可以陪你出去了,我可以介紹另一位給你好嗎? 又會咁啱? 最後一分鐘居然同我講有大姨媽 ? 我點都唔信?我話我唔介意,大姨媽一樣可出街。最多唔插你。點知又話唔得。老子我開始有火, 我覺得玉玩緊我. 立即叫媽咪入嚟.

媽咪了解情況之後就大聲鬧條女。話客人訂房前你,我己給應了客人今晚可出街。於家你唔守信用,害我亦失信於客. 你連我都玩,接著20分鐘不斷的鬧,鬧到玉成淚人。我見現今情況,就算最後肯去都無意思。我話明今晚小費我唔會比。因為你全晚都系青蜓點水, 坐幾分鐘就出去。 諗住你肯過夜.我都算. 而家放我飛機. 我一蚊都唔會比。

當晚我雖然有另一女坐枱,但呢條系學生,亦系處女,老早就講明系唔出街。所以無法帶她出街。而 Jack 亦有二條女,我最後決帶她其中其一位出街。最少呢條女今晚都有同我有D交流。

十二點返到酒店。今晚條女叫阿雲。唔算好靚,但善解人意. 我問條女我今晚系唔系好惡。條女話錯在阿玉,唔系你。我見你都好 大方, 條女大姨媽你都唔介意,所以你系好人。佢都唔多信玉真係大姨媽。相信玉飲多左,所以唔想出街。

算啦。返正玉都吊過二次。試新女都好。這是雲的相片及微信相片。

WeChat 相

阿雲還有個妹,叫我下次雙飛。因為系親姐妹,所以無需換套。真系好想試下。雲短鐘收二百萬。今晚無過夜。

Day 13 今早無野做。忽然想去阿嫂有個细妹最近下海 (17),在一郡洗頭店返工。不如去探下妹妹仔。真係好後生的妹妹仔。我們之前有見過面,真系好 cute. 一般一郡的冼頭店多數都系得個睇 (在新世界左近幾間)。呢區唔同,條街有四間,可起機抽水。但收費比十郡,三郡,富潤郡貴。但房間靚。因為係二嫂的妹妹, 唔會公佈街名及相片。最後小費 50萬,有得玩波仔,條女還未開苞,所以無玩人下低。

下午堂細佬來電話最近有條靚妹想搵外快,問我有興奮嗎? 條女在美容院做學徒?  收入小,間唔中先接下客。只做外國返來的朋友。見相頭幾好,就约左放工來見我。價錢方面無問。

見還有幾個鐘。就帶了新朋友去十郡玩洗頭妹。我高然係見我紅妹啦。講真紅妹對波真條好鬼靚。今日红妹心情好,居然暗示近日無同家人作。放工可以出去玩。玩? 你意思系晚飯後直落。終於比我吊。今晚有約,改約明天晚上九點半去玩,直落。

當正在抽紅妹水,電話到。條靚妹話己放工,現在就到。條女在六郡返工,大約廿分就到。快手快腳走人。十郡洗頭店按摩擦收費十五萬一小時,冼頭五萬。小費30萬。

四點半返到酒店,條女己在 lobby 等我,素顏,便服。高 1.65 一眼睇,唔算好靚,但靑春,又幾白。下個月先滿十八歲,我叫佢 big baby,樣一 D都口唔似十七。上房前,小妹妹講無身份証。但酒店條友話如果十二點前走,無身份証都ok。又過關。

同新仔講,哥哥要做正经事,你週圍行下啦。今晚食飯見。

返房後大家了解一下,條女因未滿十八,所以不能 show id.  未到十八亦無駕駛證。女最初有小小害羞。先來個 Kiss 再 徐内衣,內褲。身材又幾好,硬啦,開始做愛。 感覺上都很配合.

My big baby

今晚小妹妹提議去吃日本 BBQ ,這家餐廳叫 Pho Dinh 浦江亭 都幾好食,唔算好貴。 靚妹好識做,全晚燒比我地食。好鬼Sweet.

浦江亭地址及相片 。http://www.uraetei-yakiniku.com.vn/

食晚飯時,新朋友今夜無女,H嫂放了幾張相但新朋友似乎無興趣。我條女話本來可以介佢家姐出來玩。家组 22 歲,呢幾日去了蜆港,要多二日先番來。相頭睇來身材好正,但樣就妹妹靚。新朋友幾乎有興趣,可惜佢多二日就返香港。 無緣相見

條女因為沒有身份證, 酒店可 不准他過夜 .所以食完晚飯十約十點左右就回家. 約好明日再來。  返到酒店,條女走左,新朋友今晚無女,本想去遠東 Vien Dong 起機,但我見今晚無節目,決定帶新朋友去酒吧街行下。講句真。我年年返越南,夜晚行酒吧街都係第一次.

Bui Vien Street 由 Go2Bar 開始行,街頭有好多露天咖啡及坐凳仔飲啤酒.  一般都係正經的. 但如果你行到街尾就有幾間酒吧有女陪坐,同你飲酒呢啲女就可以叫出街 我行入咗其中一間. 正店都有十幾二十條女,有年輕,有中女。我地入了 159 的分店,在對面。見屋仔有四五條女。新朋友似乎對其中一位有興趣,坐低問價。條女講 ST 200 萬,過夜 300 萬。要十二點後先可帶出街。出街前要買最少5 杯 lady drinks 一杯十萬 。

新朋友同意。我比佢自己同條女飲,我就四週行下。數下數下都有四五間。不過多女都系 157 及 159 bui vien. 一路行亦有唔小馬衭問我要唔要女。我對這些街女當然無高趣。

返到酒巴,新朋友話都係唔想要呢條女,想換個後生D。換人又要重新買五杯 Drinks. 條女介紹左個後生妹19 歲,但佢又唔合心水。己經十二點,我都無興趣再陪你。回酒店途中 ,有唔少街雞頭介紹女畀我哋 short time 200萬 LT 300萬. 睇咗五條女。新朋友全都不滿意算啦,又怕 畀人呃. 我就提議如果怕畀人呃就想玩玩 short time 唔好玩過夜. 結果都系睇唔啱. . 最終今晚食白果

Bui Vien Street 酒吧街
bui Vien street.JPG

Final part coming soon...

補充內容 (2017-7-8 10:50):
Last Part http://141hongkong.com/forum.php ... =1839181&extra=
oc nhu 2.JPG
nhi 4.JPG
nhi 7.JPG
pho dinh.JPG
多謝師兄精彩分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

感覺很精采...可惜很多字都看不懂...真想跟隨你的腳步..可惜..我是單兵..

利害,遇到女女不合理對待,果敢拒絕小費~ 真係唔想成日出黎玩比人當水魚~ 師兄為兄弟們做了次好榜樣!

按了讚,但好像暫時評不了分

這樣多美女,這才我們認識的越王

阿桃阿V都吊得過

回復 austinpower #1 的帖子

集集精彩!

師兄,你是我的偶像,得閒你去越南可以叫我hahahaha

Austin 師兄d post 好正,期待你個final part。 另外阿v 真係好正, 完全係我杯茶

非常精彩
真係好羨慕你咁有雞運
Btw 我想知道全套店地址謝謝葉

Big Baby 幾靚吖 越王Standard會唔會高咗D呢?

睇左师兄的文章,下次我都要share类似这样的文章,下个礼拜去玩,到时分享下

詳細、用心、精彩

多谢师兄分享

發貼用心

謝師兄分享!! 好文章,照片超多!!!

回復 austinpower #1 的帖子

谢谢分享

想立即飛去越南join. Austonpower 兄

粉紅色乳頭,可遇不可求

Ching好堅 可否pm 女女contact?