[曼谷] 30/6 - 2/7 四天三夜7Q曼谷遊 part 3

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

DAY 3 - Orchid Massage, Royal Golden Hotel, Nana Plaza

早上草藥Spa了四小時,下午醫肚後便往Soi 24 Orchid Massage 試下睪丸按摩。其實上年去過Orchid Massage Soi 33 本店,這次想試分店。
進去看相揀女,怎知全都是真人比相差很多,最後勉強揀左個Ayu也是樣頭普通走肥的,兩小時2700batt的套餐。睪丸按摩也算比心機,按到睪丸,前列腺周圍,這部分有45min.  希望真有效果吧。  最後都是波推,口吹,帶套坐上來的ISO野。整體若想在Orchid Massage找靚囡囡可能就會失望。

晚飯後朋友想找俄羅斯和日本妹,便到了Nana 附近的Royal Golden Hotel. 上樓前後看了六個俄羅斯,都有好看的,日本就没有,收費俱為4000batt 1Q.  朋友揀不中,我就由於昨晚Rainbow 5囡囡May不停找我的關係,也想回Nana Plaza了。這樣又去了Rainbow 2 agogo 一陣看夠後,便上去Rainbow 5找她。

到了Rainbow 5,May看到了我們,便很開心地和我們喝酒。其間我看到一個美女進來坐下,我知道她是很出名和紅牌叫Nid,May都說Nid由於太旺,跟本不用上台跳舞。那麼在May說not mind之下,我便請了Nid過來喝酒,她知我慕名而來很是高興,也熱情地拉著上房st了,幸好May都是笑笑口不介意……
放下bf700+st3000+room350. 便跟Nid入房。其間她很開心知道自己這麼有名,一齊洗澡後,跟著都是iso程序,回到Rainbow5已是12時,多玩陣便埋單,放下bf700+st30000便和May回Marriot Hotel.  
跟著便和May大車,鸳鸯浴。上到床May問我還有power嗎?我回答說試試,後抱磨了一會後她便叫我夠硬不要再磨受不了,跟著便提槍上馬……
完了後跟昨晚一樣,依依不捨送了她上的士。明天DAY 4下午便飛返香港。總算無負這此四天三夜曼谷7Q之旅。

Rainbow 4 Nid照片:

Nid

Nid

Nid

Nid

謝安琪?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ymsprc #1 的帖子

幾似,但係年輕版,靚d.

正~~日日都有食神

最緊要ching條女唔介意比佢同人st先再同佢lt

灰衫張相好得

nid 真係好得 多謝師兄 有相報告

they have japanese girl? never heard of

完美之旅!

睇相咁似謝安琪,真人似唔似?

Royal Golden Hotel
不是3000嗎, 有還價嗎

去到泰國當然玩泰妹優先,謝謝報告

條女好得

係幾索喎

回復 lufya #7 的帖子

其實連Rainbow5媽咪都怕May介意,而我feel到May都好正常咁心底有介意,但做人有時要狂一次,不然過後肯定會後悔。

回復 日韓泰 #1 的帖子

接完係唔係會勁D

回復 dendo #1 的帖子

其實出nid既相已是我的底線,我也怕她怪我貼她相頭出來,所以各位ching若有幸見到她也請莫告訢她此post.   謝謝。最後祝你有緣找到她,因為她真不錯。

回復 大江東去 #1 的帖子

我都是陪朋友,無心找俄羅斯妹,自然無講價。