[賽後報告] 再share VIEN DONG 靓女一枚

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因为常去越南出差,除左吊女之外我最常去的就是VIEN DONG ,最近有去DAI NAM,MINH MINH TAM, LIBERTY 等. DAI NAM 最近才去,所以资料并不多,念下念下都是翻查之前VIEN DONG 的旧资料先,怕以后忘记左。我去VIEN DONG 都是跟老细去,当然他都不少女,我们得闲就交换下心得。VIEN DONG 可比较贵,但系有时想RELAX 同睇靓女就会来。

这条女应该系我3月时去,之前想搵的女都上钟,就叫工仔介绍一个靓女,大波,玩得。入左房饮茶等女,女入来,外型掂,身材不错,波好似不太大,但是博下没穿PUSH UP BRA,希望都有至少C CUP 啦。。。SOP,桑拿,冲凉,按摩。按摩技术只是OK,但是很多野讲,知道她名叫LINH。她按摩仲会按下按下揸你屎忽,翻过面来,又揸我LIN 头。按到敏感地方,问我要不要起机,我指着她的波,讲DEP,不知她讲什么,应该系讲我咸色。HJ技术不错啦,我就慢慢摸她全身,先隔着衣服慢慢摸,大概知道她的波应该系B+ 到 C,然后再伸进去衣服揸波,好嘢,果然系C。然后再顺着BRA搵到BRA 扣,准备除BRA。掂知她讲不得哦,有人睇到。我同她讲没人睇到,不使怕,慢慢试左几次,终于除左。直接玩果然不错,好揸手。有试下玩下面,但是这边的裤真系紧,勉强先放到两个手指入去,水多到你不信。这条女其实都很淫荡,几玩得下。但系始终都系在VIEN DONG,如果系外出玩应该都系上左。

虽然这条女样系几靓下几,但都不在我按摩女TOP 5 入边。分享下照片,但系发现我没她的素颜照,全部有化妆。

下次再分享其他,希望大家支持!有好野大家交流,不使睇人黑面。
12065715_417144268480978_7979887970024183703_n.jpg 18446587_630278867167516_3890161627217728565_n.jpg 19424522_651746338354102_7578315469361759572_n.jpg

越記皮膚多數白滑,再加埋C仔波,睇到囗水流,恭喜師兄食到好野
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝精彩分享
話說重要的號碼可以分享嗎?XD

感謝分享。上星期去DAINAM女女都唔錯。感覺下路無無著甘緊,容易伸手

回復 ngankokyew #1 的帖子

谢谢分享

也是很dep哩

事業心很重的女女

白白淨 幾靚女

比我一直啅

謝謝分享

多謝精彩分享

囡囡幾靚 但對奶堅定流? 感覺有點不太天然

幾正 完全係我杯茶

女女好正啊

正野玩多玩

條女白淨大波的確正。

多謝師兄分享

越南妹真係幾正哦~~

Can you share whats number???

多謝師兄分享!