[新兵問路] 7月9到11 3日2夜 夜遊求救

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

解好撞正萬佛節,個兩夜仲有乜地方可以夜遊。據聞rainbow,蛇尾都唔開。跪救各位c hing 教路
我估冇,如要吊西,去Sukhumvit路搵FL,不過睇清楚喎!唔好搵咗妖或TS,如果你好嘅就冇所謂啦!
回復 dellwtko #2 的帖子

ching, 請指點 Sukhumvit路詳細位置
之前都聽人講過, 上次住 thong lo, 出入幾次都搵唔到, 唔知係地點定時間唔啱

唔係果邊, 機本上由Nana Plaza出嚟,行翻出Sukhumvit路過咗馬路,一路行單數soi都係,不過近老麥門口好多非洲雞同妖,小心!去到蛇美門口又好多妖,都要小心!差唔多到T-21就冇喇!
newbra 發表於 2017-7-8 13:41
回復 dellwtko #2 的帖子

ching, 請指點 Sukhumvit路詳細位置

師兄,驚你唔明我講邊度,睇地圖啦,單數果邊先係:

回復 dellwtko #5 的帖子

收到, 明到哂, 唔該哂
岩岩行過addict 嗰邊d 骨場有開
吧埸大多關門,岩岩angel食完鬆哂
la belle 冇開the lord 有開
蛇美門口有2x個女島
可以挺而走險用v7...我個fd近期試個ok...不過一定要 video chat 左先。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 00:00