樓主: austinpower

[賽後報告] 2017 越南女遊報告 Final Part (超多相)

去旅行....玩到盡
回覆 讚好 不讚 使用道具

实在太棒了,羡慕。

回復 austinpower #1 的帖子

你飛邊間航空公司? 會夜機走.  

邊個城市轉機?

恭喜Austin 大大,一代新女勝舊女,Big Baby 和 小利智都好掂

看到你的報告時,小弟仍身在越南蜆港作戰,看完你的報告,我自己都不想出報告了,因為水平實在有距離   再奮戰多幾回合都難到師兄水準。

Seriously, 对我们這些越南外行人,究竟有沒有方法可 replicate 師兄的成功之路呢?例如,有没有 Agent 或 熟
人可帮忙介绍這些幼幼呢?如果有,希望師兄可pm 一下

个人覺得,在越南,就算有钱都不一定找'到你想要的女,好像師兄哪些幼幼,我们這个台的很多越南外行人,应該都找不到的,不要說300 萬一次,就算肯花600 萬都找不到。

先謝過師兄指教

多謝分享

austinpower 發表於 2017-7-8 23:20
回復 fungoth #15 的帖子

呢D可能美國及香港人唔同,我山長水遠到,我就唔会浪費一晚。差極都好過在美國食豬扒。

師兄,實在不能再同意更多......

回復 austinpower #27 的帖子

美國都有好嘢, 不過價錢唔同

回復 hangten #43 的帖子

坐全日空,東京轉機返美國。

austinpower 發表於 2017-7-8 23:29
回復 tai-r #17 的帖子

小利智第二日會我時好擔白話,因為二人無法溝通,新朋友唔主動,而佢又怕羞,在餐 ...

撞着呢啲咁嘅有性格兄弟其實都幾頭痕,佢哋好有自己主見但係其實又好似唔知個世界係點運轉咁,如果係自己相熟朋友或兄弟就更加賴嘢,佢隨時會在現場搞啲大頭佛出嚟俾你嘆,小弟不幸也遇到過......

回復 austinpower #48 的帖子

I usually fly Cathay

師兄真厲害,最後一日行程咁緊湊

回復 daiwailo #51 的帖子

最後一日,分秒必爭。

回復 hangten #50 的帖子

Cathay stop in HKG , it is long flight from US.  I prefer Stop over in NRT that make my flight shorter.  

回復 j8868 #49 的帖子

以前都試過,帶去睇個個都唔合心意。到半夜又想要,叫我再叫介紹。當正我系雞頭。所以近年有帶新朋友都會先講明如果唔合心意就自己搵食。

回復 austinpower #53 的帖子

Usually I don't sleep on flight.  Have a night layover in Hong Kong so I can get a good night sleep.  Help with the jetlag.

total flight time 19 hr to Singapore.

謝謝師兄的報告

小利知好索!

越王, 我都係比你嘅post引誘咗, 而家沈淪咗係西貢, 今年已去了3次.  基本上玩嘅食嘅都係你有介紹, 有7成一樣, 但都係未撞過你咁正嘅囡囡. 真係唔通你高富帥大x晒.....

师兄报告真系好精彩