樓主: austinpower

[賽後報告] 2017 越南女遊報告 Final Part (超多相)

多謝師兄精彩分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 austinpower #1 的帖子

正,女正I. Mean,下次真係做你新朋友

超精彩的分享

回復 AaronLeeA #44 的帖子

其實食女都系講雞運。小利智系有人唔要而比我執到寶。亦都系有時候靠相熟D女介紹。以前識一位 Agent,但 D 女越來越貴,加了條友囗臭又講野語無倫次,好多朋友用左一次都無 Return.

而 Big baby 系我堂弟介紹比我。睇過我的舊報告我常有提到我堂弟。佢 D女都系良家,只係間中搵下外快。不過 D 女就完全唔讞中英文. 近幾年我同行人多,時常大隊都去K 及 beer om 玩就少左叫堂弟介绍女。

所以有時好難睇表面,大家已經溝通唔成, 最直接就係返房試陣,岩咪LT , 唔岩咪st , 怕羞女返房有好表現, 表面玩得既女返房後老雀現形既都見唔少, 衰左咪當交學費者

回復 tai-r #65 的帖子

完全正確。我們第二晚在 Beer om 玩,新朋友條女在飲酒時表現熱情,主動,開放。但第二朝新朋友話條女返到房差左 D。 差左 D 乜我就無詳細問新朋友。當初我只系當佢要求高,並無興趣多問。

感謝精彩分享

我都唔知佢 諗緊乜 ? 中女唔要, 後生靚女又唔要

算啦,好多師兄係咁,忽然間無晒MOOD,就點講都唔想要...

Austin兄,

睇上一part報告,已經覺得這位新朋友幾麻煩. 嫌三嫌四, 寧願食白果.
難得你咁好人陪佢一直搵.
其實去得玩,就唔好諗左諗右,難得一場去到,幾大都帶條女上房啦~

再次多謝ching的精彩報告!!!

多謝師兄詳細多圖報告!!

真係靚女,報告夠詳細

回復 tai-r #17 的帖子

如果有另一條女到咗,否则無須弹她,俾翻D面條女呀,你对她好,她会知道,我剛玩過2晩beer om大部份女单纯的,希望不要做壞香港人個朵。

多謝師兄分享

jenny2222 發表於 2017-7-10 21:19
回復 tai-r #17 的帖子

如果有另一條女到咗,否则無須弹她,俾翻D面條女呀,你对她好,她会知道,我剛玩過2晩beer om大部份女单纯的,希望不要做壞香港人個朵。

絕對認對, 有時我覺得越南妹都好要面,雖然係話出黎做者, 比番少少面比人,大家好落台

回復 tai-r #74 的帖子

越南妹出來做但真系好要面子。嗰晚我放小利智飛機比足佢車費重要 say sorry,一句 Sorry 又唔死。在外個都係口頭禪姐。 所以第二日小利智又開開心心來見我。

austinpower 發表於 2017-7-10 22:43
回復 tai-r #74 的帖子

越南妹出來做但真系好要面子。嗰晚我放小利智飛機比足佢車費重要 say sorry,一句 Sorry 又唔死。在外個都係口頭禪姐。 所以第二日小利智又開開心心來見我。

係呀, 我最記得以前有件囡係鴻發好紅, MARK 左佢兩次先肯ST 然後 LT, 之後再連續包左佢玩3夜 , 到下一個TRIP剛過去HCM 自己又衰仔想試新貨, 叫左佢黎一晚就第二朝叫佢走, 佢當時都好突然, 諗住我同以前一樣會ENCORE 佢, 之後佢就嬲左我 , 再叫佢過黎都推3推4 , 所以係自己抵死 !!!

我都想做你新朋友

多謝師兄精彩分享!

Vietnam is a heaven! nice food and pretty girl

回復 tai-r #76 的帖子

條女有性格.  I like! 最佳方法就係唔好畀佢知你返黎幾日。見面就話返一二日只系想見你一晚,有 feel 又再講大話,為左你,我又多留一日陪你。