42吋超級無敵巨乳,AV NURU簫塞豐乳中,過癮得黎又夠刺激,真係值得推介!

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約咗Rose Taylor profession nuru Spa,準時去到,入到房佢地笑容淫淫地好殷勤招呼,
42吋超級無敵巨乳,皮膚白淨淨,曲線起伏,邊傾計邊幫我除衫掛衫,服務好夠熱情周到,叫我快D沖涼,好快沖洗乾淨,
上骨床日式按摩,開背有板有眼,手勢真係好掂,按得非常之有技術,從頭到腳照顧十足,力水足之餘穴位又到,
推油真係好舒服,順住推落到下半身,樣樣做到足,手力夠,認穴準,溫柔體貼推到我全身都鬆曬,又幫我按前列腺,非常之有技巧,令我雄風重振,
r pat pat後,忍唔住攬埋佢對巨乳搓揉一番,更出現強烈生理反應,AV NURU 搞到我高潮迭起,投入又夠配合,銷魂嘅導航聲令人興奮,真係少啲定力都會走火,玩簫塞豐乳中,爽到我口吐白泡死!
好波好诱人
真係幾大喎
Thank you for sharing!
    Big balls
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 10:53