[華南地區] 高德地圖上的共享單車服務!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,有用過高德地圖上的共享單車服務(深圳)嗎?如安裝另的共享單車app,好像一定要實名登記!
我微信錢包上有人民幣餘額,但沒有實名登記和綁定銀行卡,這樣可以用微信上的餘額付款使用共享單車嗎?還有使用共享單車是不是手機一定要開上網功能直至使用完畢?1小時要用大約多少數據量?
其實你開張銀行卡好容易
已經解決晒你疑問

回復 音樂演奏 #2 的帖子

要在大陸中國銀行開張銀行卡,是不是用回鄉證就可以!可以同一日拿到卡嗎?
大陸銀行卡要比費用嗎?如年費或服務費用等等?
開戶需要長期存放一定金額嗎?如平均每月不足指定金額規定,會不會每月扣錢?
其實大陸銀行好多收費的,如每次存款都收手續費!
中國銀行啦
回鄉證加大陸號碼即日比你
以家開銀行卡好似難左,好似招商同工商麻煩左唔小
而家香港人在大陸開銀行卡真係難左一係要住址証明、一係手機號要實名登記我大陸號系一卡兩號個副號黎!實條毛登記咩,大陸中移動都冇資料

咪鳩用啦,隨街捭,好似垃圾咁,d人素質差岩岩俾個手瀾或皮膚病用完你又用,乃撚哂野

使用共享單車主要係解鎖時需聯網解鎖,騎行過程中不需手機聯網,停車後記得鎖車如果唔係會一直計費
回復 中道若智 ##8 的帖子

上邊d單車,索索個坐位,包精神,好大陣化西味,上邊十隻女十隻吾著底富騎單車,重要系著裙,尤其d大媽,單車鬧圈,主要止隻老包痕癢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:34