[正宗桑拿] 香港桑拿遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

hi~各位CHing,廢話唔多講,終於可以同大分享今次桑拿遊~
小弟事隔7年後上星期再戰香港桑拿,事關呢幾年都係去指壓玩,大多數都係去金X港,
好啦~今次既包膠係去新興8F,蓬記,有去開新興大廈都知,上落都一定要遊下lift河,事關小弟以前去東湖都係咁,係141討論呢度見過有CHing 話東湖搬左落8樓用返蓬記名繼續做生意,
上到去,門面幾靚,知客例問有無電約,無就問貴姓,大堂就咁望都幾好,更衣室普通,無乜特別,不過呢度有乾,濕兩蒸,唔錯,事關小弟N年無蒸過,先整返個濕蒸先,快靚正!
坐或大堂後,經理行埋黎問有無相熟,係咪第一次黎?我話係,有咩好介紹,我就直接講後生,大波,唔好太肥,經理打個突"!"佢話無可能喎,大波一定肥,我話唔係要瘦底,唔好太肥就OK~
佢話你等下啦,幫你望下,咁我就叫杯凍檸茶飲下先,我發覺去骨埸,真係唔好叫凍檸茶,事關我覺得D味出茶記係有小小出入,但我又講出,跟手叫多個餐蛋麵食住等...

等左一陣經理話幫我安排左,要等一個鐘左右,我等,事關第二日休息,唔趕,等緊既同時見有個待應幾後生仔,問佢有無咩靚女介紹,佢就話 ** 囉,佢話後生幾好招呼,係呢度暫時既經牌,我話經理幫我安排左喎,你幫我望下得唔得?佢望完過黎話,佢幫你安排個 *) 都幾好嫁,咁我就算...睇下電視食下煙...經理就話隨時入得房啦,~久等了各位~CHing... 提提CHing們如果想試 ** 最好打電話上去約左先

一如以往..入房黑麻麻都見唔太清楚個樣,但當我除衫褲個陣偷"裝"左一下,心諗咁X大既...無錯各位CHing,真係好X大,係乳牛啊~~仲要係小肉地,樣就唔太清楚,但長髮,鼻尖尖..應該唔差.,係啊,唔記得講.小弟近視..
除左眼鏡真係望唔清...
趴底後,按背,推油無驚喜,掃patpat都唔錯,拎完熱毛巾,清理左油後,真正既享受就來啦
佢一除衫對波就係咁向我塊臉掃,嘩..真係好大啊,好正,小弟自己都忍唔住揸住對野,啜左幾下,跟手係咁搖,係咁搖,跟住就由頭掃到落腳,幾舒服既,之後又再回返個頭度,係咁請你食波餅,之後小弟見差唔多,話飽啦~
佢就上套吹,無乜特別,可能係指壓埸玩慣左環保吹,所以感覺一般..跟手就坐上黎,衰鬼又幾好腰力,小弟對手又好不自覺地去揸住個對峰~係咁揸係咁搖,手指公係咁搓佢linlin~堅正!!!
一輪大戰,轉左兩個姿勢後就完事.其實囡囡全程都幾好傾,幾流利廣東話,如果 CHing們唔太重Part1,又想試下乳牛,可以去試下~囡囡人夾人,希望各位CHing既待遇好過小弟,哈哈

埋單$720+$20 更衣tips

蓬記 囡囡  *)
指數   * 五星滿

身材:★★★★
服務: ★★
態度: ★★★

多謝各位CHing~呢輪都會去桑拿,但限MK,因為時間同交通都比較方便~多謝多謝多謝
Thank you ching detailed report.
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄精彩報告

骨埸真係好少去,多謝師兄分享精彩報告。

多謝ching用心描述

多謝師兄分享!

多謝大大分享

我以前都成日去骨場, 我去開果間6百零蚊, 但已經幾個月冇去, 因為去親骨場連埋等房差唔多成2個鐘, 呢期反而去指壓多, 1個鐘內完事返屋企交人

多謝師兄分享精彩報告。

回復 OnCall #1 的帖子

多谢师兄分享!

多謝師兄分享

新興同偉華既桑拿場 邊一間場d女質高呢?

多謝大大分享

回復 cbr600rr #8 的帖子

無錯啊,玩就緊要就到自己時間,我夜晚有是要OT,可以話係藉口,哈哈

回復 kitfit #12 的帖子

應該就偉華,不過埸就新興大D,不過新興依家得返一間可以玩,另一間係齋埸黎

謝謝師兄分享

多謝實用資料

Thank you for the report

埋單should be $728+$20 更衣tips