[曼谷] 2日2夜泰國匯佳人之part one

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先多謝咁多位大佬一直既分享,仲記得細佬第一次去泰國果時都係靠咁多位大佬既分享黎做功課。。今次細佬出post分享返d個人經歷。有d長氣唔好介意。

細佬今次去泰國會佳人,偷跳兩日兩夜。放工夜機過去住條女屋企。
講返點識條女先,上個月同班朋友去左泰國淫亂幾日,晚晚成班人帶女係間酒店房開P,晚晚都飲到斷片,d女差唔多日日都陪我食埋中午先再走(利申d女大部分係gogobar到搵,話時話依家gogobar真係愈黎愈唔抵玩,由我以前5000LT,到依家7000LT,仲未計酒錢同barfine...個人覺得開始唔抵玩,特別係B記d女,LT好多都4個鐘....LT意義已經不在。)d女肯部我咁耐,我諗其中一點係佢地都玩到好醉。
講返今次女主角先,佢係其中一晚我地落去Rca間ONYX度識。ONYX間場幾靚幾大下,但無舞池,大部分都係高台,比你四五個人企係到玩,門口點好野飲package有人帶你入去,高台酒錢大概3000-7000,vip梳化區就20000包10個人頭有香檳有兩支黑牌(無記錯既話)。我地選左VIP 梳化區玩,去到梳化區成班仆街企係到望,話哩條女正果條女靚,但無個去馬做野....飲飲下唔對路,捉左個friend兵分兩路去撈女返去玩,最終撈左6-7條女一齊玩,但我地個區有隻黑鬼睇住,每帶一個人上去就要比多1000,同埋黑鬼唔比人妖入,點解我知?因為我個friend 撈左件人妖...就係果晚我識左今次既女主角。
條女23歲大學生幾高,眼大大鼻高高,條腿好長(我個friend 話佢似范冰冰)果晚同佢玩得幾開心,都順利帶左佢返去酒店,唔急卜野住,又帶佢去房成班人飲下酒玩下先,玩到咁上下醉左,去到醒左先卜到野,B真波,皮膚好滑,隻腳好鬼長。但無咩技術,勝在溝返黎特別有feel,完事帶佢去一齊同班friend 食野,本身佢想夜晚都一齊,但我仲要去gogobar玩,所以到差唔多時間就送左佢上車。
後期返到香港仲有同佢聯絡,幾好feel就定左過去搵佢兩晚,係佢屋企過夜。
零晨12點到步,飛的去佢屋企,佢屋企係屋苑形式,有會所有泳池,一個人住400呎左右一房一廳,叫做幾是正,不過唔係市中心,去Asok都要30分鐘。去到佢係門口等我,黎到先黎個熱情擁抱,拖住手仔入佢屋企,傾下偈飲下酒熱下身先,再黎個鴛鴦浴先再入房。溫馨完見肚餓就落左去佢屋苑出面食個泰菜宵夜,飲唔夠係餐廳買多兩支啤酒返去再飲過(泰國便利店12點後無得買酒),返到去飲完酒玩完再大戰多次,第一日就係咁樣長途跋涉完結左。
有時間會update day two
不错的经验
回覆 讚好 不讚 使用道具

ching今次有冇比家用先

NICE REPORT....GOOD EXPERIENCE

回復 phoenixgold #8 的帖子

幾錢家用😉

回復 lufya #6 的帖子

無比呀,係RCA溝返黎,比家用咪當人係雞囉,但day two佢就比我發現左d野

回復 Fa2ihk #9 的帖子

唔洗比,佢又無要我買野,哩兩日都係去拍下拖食下野

師兄一定好有型

有驚喜食到好野 謝謝師兄分享

回復 denial #12 的帖子

唔好咁講,普通男人一個

回復 Thaiboys #1 的帖子

請問系ONYX點撈女?穩一個人去的?

回復 xoooxjj #16 的帖子

果度同香港蘭桂坊無咩分別,係比你飲酒跳舞溝女既地方,如果你想玩溝女去果度玩,但唔擔保一定有野食

很不错的报告,谢谢分享

回復 Thaiboys #10 的帖子

發現左乜呀

樣子好何, 命運也如何
點解我唔可以好似 ching 咁, sigh.....

回復 jeffpeter #15 的帖子

師兄你睇我完結篇就知架啦

回復 newbra #16 的帖子

Newbra兄弟,你人太謙虛就變虛偽架啦

回復 Thaiboys #10 的帖子

甚麼是rca

Thanks for the sharing
Waiting for your next part of the report

回復 jeffpeter #19 的帖子

一個去浦去溝女既地方