[曼谷] Come Brothers 4日3夜bk day 2- hi class, b記, 蛇美 (part1)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day2,同come兄做完香草球Spa兩個鐘,跟住去咗泰興醫肚,平靚正兩個人食咗五碗乜都試云,推介冬蔭雜撈加Thai tea,大佬食飽左之後就輪到細佬肚餓啦。

Hi Class 奇遇
跟住就試吓傳統嘅泰國浴,近近地就去咗la belle度揀女啦,粉紅色的building ,點知得10條女4-7k,食用率極低,條雞頭仲要話因為今日係公眾假期所以冇乜女返,仲要大我地話其他啲都未開門叫我地唔好走。咁我梗係睬佢都有味啦。跟住再塔地鐵去hi class下睇下有冇筍野啦。上到去有十幾條女坐喺度,1700-3400平!,但我就唔係好啱,但come兄一眼就睇中左一個cool牙嘅靚女身材幾好,笑容勁甜!(佢話)不過,佢見我唔啱都諗住陪我轉場,但係當我諗住離開之際! 有條囡換完衫出嚟,樣同笑容有30%似周秀娜feel, 身材都似果下抵屌!細佬立即approved! Come兄都問我三次係咪comfirm? 我雙腳已經埋緊櫃枱俾肉金了,3400+100 mamasan, go! 條囡去過澳洲英文流利溝通良好所以互動調情100分,可惜假波,但全程大車,我食埋鮑搞到佢high咗幾次仲讚我太識做愛,從未曾工作時搞得咁爽咁自然,成為了我今個trip中嘅perfect Q. 成功冧爆囡囡。

「come兄心聲」
雖然條女係cool牙嘅,但係笑容真係俘虜咗我嘅心靈,可惜佢唔係好識講英文所以溝通上有少少障礙,咁入到房其實服務都係咁上下,講下佢嘅身材,全身走肥大波,但係應該係假波不過唔硬好有彈性,我覺得完全冇問題,對住塊鏡後推動感爆棚,好正。雖然只係得細車,但我錫佢個body個時,佢d表情同呻吟聲,已經令我扯到閪咁!條女環保吹得多好舒服,條脷舐啲位好啱,可以中晒越位咁呀,正到閪咁!不過由於溝通上有少少問題,所以全程講嘅嘢唔多,不過轉咗幾個體位都冇黑面,配合度都高,最後被佢女上男下坐爆左,總體來講滿意。

之後去建興食海鮮,好撚平只須2300baht, Day2打住咁多先, 待續⋯⋯
快Dday三呀,吊引。來自: iPhone客戶端
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 1314.ww #2 的帖子

Day2 包膠都未完架

回復 zerotozero #1 的帖子

好想知, 扯到閪咁.....即係點?

very good for trip多謝師兄報告

thank you for c hing's report

回復 ho41444 #5 的帖子

好似寫日記咁,係呢度學行,係呢度答謝返各位有留帖指導的ching, 薪火相傳。

呢間好嘢

回復 zerotozero #1 的帖子

期待day3報告。

支持....繼續報告

遇上節日食到好嘢恭喜恭喜,泰國最係好地方

性福之旅。。

回復 Fedora339 #12 的帖子

頂!day3完結篇post唔到,話首頁太多我的帖,多謝我支持!

多謝師兄分享 thanks for sharing

good! i will go next time

thx for sharing

多謝師兄報告